Сергеј Четкович ( Sergej Cetkovic ) На човеков само балади му лежат, љубовни песни...роден е за таква изведба Ќе остане вечен хит, погледи у тами
Сергеј Четкович ( Sergej Cetkovic ) ПРЕУБАВИ ПЕСНИ ИМА! Сите ми се убави! Да не ги пишувам сите,премногу се! Преубав глас има за балади,одвај чекам нешто ново да излези од него
Сергеј Четкович ( Sergej Cetkovic ) Како голема обожавателка на Владо Георгиев можеби некој ќе си рече што бара оваа во темава, но музиката не познава граници. Не му ги знам сите песни, но има повеќе негови песни кои допреле до мојава душичка. Оваа ми е најомилена, преубав текст. http://www.youtube.com/watch?v=tWi-HE_QAKA
Уфф што убаво ме потсетивте. Одамна не сум го ставила во винамп да си слушнам нешто од него. Жими се не знам како изгледа човеков, ама песните му ги знам и многу ми се убави. Повеќе ги слушам во романтични моменти ама ете служат... Убави текстови има, ама веќе е малку досаден зошто сите песни му се жалопојки. Би сакала да излезе и со нешто во побрз ритам.
Омилен ми е,немора секогаш да се гледа изгледот тој плени со неговиот глас.Неговите песни се толку добри што незнам кој ми е омилена неможам да издвојам,го обожавам !