Дефинитивно Pretty Little Liars од почеток да ги даваат, ќе ги следам. Casi Angeles само четвртата сезона! Други не ми текнуваат, а овие шпанскиве онака сум ги загледувала, дефинитивно ако ги дадат овие, ќе бидам пресреќна!
Pretty Little Liers, Casi Angeles, Isa, Gossip Girl, Вампири (на А1 ја даваа незнам на кој јазик беше), Аналија.. Тие засега неможам да се сетам на други
Ангели,Серанови,Волшебнички и како се викаше сите го слушаат Џим така ли се викаше ?Одамна сум го гледала го заборавив
Премиерно: Degrassi, Pretty Little Liars и Glee (<3). Репирзно: Charmed, According to Jim, Friends и Los Serrano.
Gossip girl и др. ќе ги даваат на МТВ1 замислете хехех Ако ако Јас сакам Хаус да го гледам на телевизја пак, Два и пол мажи, Декстер сакам исто на тв да го даваат и многу други . А исто и Менталист на прва програма, само не знам кога точно, и кои други беа. EDIT: http://www.mtv.com.mk/mk/filmovi_i_serii.aspx
Многу би сакала да ја дадат gonulcelen.Незнам зошто сеуште некоја од нашиве телевизии ја нема откупено.Ова е една од најгледаните и најнаградувани серии и би било супер да ја дадат ама без сонхронизација