И јас таа ја гледав, ама од кога ја завршив... Гледав по Јутуб. Денес го гледав пак крајот на Еј екс ен. Крајот малку чуден ми беше... од среден век во 21 се префрли Мерлин или што?
^Па остарел човекот Ептен ми е мака за Артур,не очекував да почине Инаку јас си ја симнав White Collar,уште неколку епизоди од 5та сезона ми останаа.Серијата е навистина одлична,има возбудливост и акција,а Мет Бомер е право чоколатце,штета што е геј Ви ја препорачувам.Млака е,нема многу за мислење,онака за релаксација пред спиење ептен е погодена.
Јас се опседнав со The following! Подобра серија оддамна немам гледано Добро е што има 2 сезони од по 15 епизоди, брзо се одвива дејството и предобри глумци! Исто така, да си се пожалам дека ако CW ми ја укинат the tomorrow people, ќе си пукнам луѓе. Зашто сите подобри серии морат да ги прекинат, така ми направија и со the secret circle А моментално ми е една од подобрите серии што ги гледам!
Јас ги почнав Aliados и Hawaii 5-o. И двата ги обожавам.. Хаваи фајф о одамна го имам гледано, но сега ептен ја засакав серијата.
За мене треба да се укинат сите серии пред колоквиумска, а не тогаш да почнувам нови. Ја почнав Arrow и сега за сега ми е интересна. А имам и цела листа на серии што треба да ги изгледам летово.
Не бе,заврши мерлин му кажа на артур дека поседува магија,и мерлин потоа не успеа да го спаси артур и оној змејот кажа дека артур е сегашниот и идниот крал така да тој кога ќе треба ќе се врати....
Ама после тоа, се појавува камион и го гледам Мерлин како дедо, дотеран со современа облека (21 век) оди и го посетува местото кај што Артур умре.
Дајте луѓе кажете некое интересно ситкомче, ама да има повеќе сезони, не само една или две, па да му ја дадат секирата.
Има и NCIS Los Angeles, и таа серија е супер. Јас и двете си ги следам речиси секогаш кога ги има. Сега NCIS е седма сезона на AXN, а NCIS L.A. е петта. Глумците се различни, само во некои епзоди од LA ги има Гибс, Тони и директорот од NCIS. Содржината исто им е различна, во NCIS интересни ликови се Тони и Аби, а во NCIS L.A. Марти Дикс и Сем Хана. Другите ми се исто забавни, но често нерасположени, бла... Битно отидоа понатаму, ќе продолжат со снимање, па за друго не е важно.
Жени, да прашам дали има некоја која ја гледа/ла Betrаyal серијата, па да ми ја разреши дилемава? Ме интересираше дали само јас имам впечаток како да фалат сцени? До мене ли е или така се снимени епизодите? Една епизода завршува со кулминација на дејствието и после наредната го прескокнува тој момент и ништо не кажува како течела работата...
Не фалат сцени, ама не продолжуват епизодите така по тој ред одма. После во следната епизода се забележува тоа. А ако зборуваш конекретно за моментот кога овој и звонеше на Сара, а мобилниот беше во мажот и, и се гледаа, најверојтно си заминале, да се степале или нешто секако ќе дадеа. Нели одма после во следната епизода он веќе знаеше дека тој е тој. Значи ништо не се прескокнува, се си е океј.
Баш на тоа мислев Ма да и други пати сум приметила дека ми кратат моменти од дешавките ама им прогледував низ прсти, ова ептен беше кражба на можна добра сцена Ок, фала на информација
Жени, дај кажете ми дека некоја од вас започна да ја гледа Penny Dreadful, немам со кој да ја коментирам, ќе полудам Претходната епизода ми беше онака океј за почеток, доволно добра за да ми го задржи вниманието, ама оваа.. Оваа мир не ми дава шест саати веќе. Сериозно, сеуште сум под импресии. Онака ме здрма, воопшто не очекував толку добар заплет. Едвај чекам следен вторник, сто сценарија ми поминаа низ глава што би можело да се случи. Спојлер И таман ликот на Proteus ми прирасна за срце со тој невин осмех, го убија уште во втора епизода. „Е нема правда“- Калимеро
Леле,што ми направи што ми кажа. Сега нема да се смирам додека не ги изгледам. Колку епизоди се вкупно?