Covert Affairs е исто така добра, лесна за гледање + има 5 сезони совршена за летово додека др. се на пауза Спојлер http://en.wikipedia.org/wiki/Covert_Affairs
Препорачајте серија што нема повеќе од 1 или 2 сезона, нека биде тинејџерска и на англиски. Благодарам однапред.
Јас ти ја препорачувам My Mad Fat Diary. Серијата е британска и има само 2 сезони, со вкупно 13 епизоди.
Да не знае некоја до која сезона ја даваа на фокс how i met your mother дека сакам да продолжам да ја гледам а не знам до која сезона бев стигната.Фала однапред
Добра како One Tree Hill, според мене, нема, ама овие се во тој стил: The O.C., 90210, Dawson's Creek, Brothers & Sisters, а може да ти се допадне и Skins- британската. А слични на Gossip Girl се: Pretty Little Liars, The Carrie Diaries, па и горе наведениве.
Летово доста ми се зголеми листата на хиатус - Supernatural Shameless (US) Orphan Black Game of Thrones Hannibal American Horror Story Sherlock In the Flesh The Mentalist Orange Is The New Black The Walking Dead New Girl завршени - Breaking Bad Dexter Leverage Nikita почнати ама оставени на средина или на самиот почеток (планирам да ги изгледам ако имам време) - Awkward Glee Penny Dreadful Constantine на "To Watch" листата за зимскиот распуст, или за месецов - Doctor Who Once Upon A Time The Client List Merlin Arrow Parks and Recreation Само што ја почнав Misfits денес и мислам дека за една недела ќе ја завршам ако не стани досадна, зашто засега е предобра ама гледам многу промени ќе има кај ликовите (сите ликови ќе си заминат и ќе дојдат нови), ја гледам и Teen Wolf ама и таа уште малку ќе биди на хиатус.. И тоа е тоа засега
За Твин Пикс се шушкаше уште од лани ама сите беа скептични. Конечно Showtime не израдува со официјалната најава за трета сезона на 6ти Октомври. Еве го тизерот: Falling на Angelo Badalamenti уште ми е топ 1 тематска музичка нумера. Друго од серии што пратам настрана: The Fall True Detective Bates Motel Masters of Sex Vikings Girls Game of Thrones Orphan Black From Dusk Till Dawn Sherlock The Affair Brideshed Revisited A̶m̶e̶r̶i̶c̶a̶n̶ ̶H̶o̶r̶r̶o̶r̶ ̶S̶t̶o̶r̶y̶
Јас планирам да ги гледам: Orange is the new black(оваа ја почнав ама немам време да ја гледам) Faking it The Big Bang theory Teen Wolf Da Vinci's Demons
@MaggieTatum , ме збуни ова муабетов со Constantine. Станува збор за серијата со Matt Ryan што почна пред две недели и има едвај две епизоди? Aко е таа, како тоа ти си почнала да ја гледаш уште во август или порано? Ако е некоја друга, те молам сподели линк од серијата која е и каде ја гледаш?
Хахах леле сега ти ме збуни Да, за таа серија зборувам ама првата епизода ја гледав во Август, можеби и во Јули.. Неколку пати ја сретнав неделава, се креваше прашина за неа и баш се зачудив зошто би зборувале толку многу дури на средината од сезоната.. Само што проверив на Википедија и гледам на 24 Октомври почнала Прочитав plot и таа е, јасна како ден ја памтам... Ама стварно немам појма како сум ја гледала, можеби имало leak?? Слично беше и со Doctor Who кога некој ги најде снимките и ги објави неколку месеци пред официјалната премиера, само тие мислам беа црно-бели, а оваа супер беше.. edit: најдов нешто http://speakgeekytome.com/2014/07/constantine-leaks-nbc-has-something-interesting-on-its-hands/.. нема датум на статијава ама веројатно тогаш е објавена.. и на гугл не ми излезе баш многу, значи во малкумината сум била