И јас ја почнав, ми се допаѓа, очекувам доста работи од серијава, се надевам нема да разочара. Оваа ја укинаа, има некои петиции од фановите за нејзино враќање, ама не ми се верува да се случи такво нешто. Мене серијава ми е една од најразочарувачките за жал и сосема оправдано е прекината. Инаку, јас гледам The Apprentice UK моментално и морам да кажам дека ми се допаѓа многу, многу повеќе од американската верзија. Лорд Шугар ми е сто пати подобар од Доналд Трамп, некако посериозен ми делува. Страшно добро е направена, музичето е секогаш погодено да долови некоја хумористична ситуација. Британскиот хумор не е занемарен, одлични интелигентни реплики. Доколку не сте го гледале шоуво, а сте љубители на вакви бизнис емисии обавезно да ја погледнете.
И јас планирам да ја почнам,ја меркам уште кога излегоа сите епизоди ама никако да најдам време. Како ти делува до сега? Брзо се одвива дејството?
Тики, стигнав до 5-та епизода, бидејќи траат по 50 и кусур минути и да ти кажам, серијата е доста интересна и динамична. Цело време нешто се случува, има акција, има различна приказна во секоја епизода, а сепак основната се проткајува цело време. Не сум љубител на серии со суперхерои, ама оваа испадна многу интересна. Кај и да е, ќе ја препорачам со рецензија, а ако има доволно кворум, може и тема да отвориме.
White collar anyone? Можи ве имам прашано, се извинувам ако се повторувам. Јас ја догледав и многу ми е мака што не беа поќе сезони. 6 сезони се, ама 6тата сезона само 6 епизоди беа. дали некој ја има гледано и дали има тема за неа?
Јас си ја изгледав,интересна беше,ама искрено има многу,многу појаки од неа.Не се откажав само заради лепотанчето Бомер,преубав за гледање. Како што знам,нема тема.
Па ок, веќе и завршена е, не мора тема. И мене Мет ми е интересен ептен во серијата, инаку има има пропусти и нелогични работи еден тон, ама сепак забавна ми беше...Таква н екоја слична барам, сега таква ми се гледа, или како Менталист...
Не знам Psych дали си ја гледала, ама и таа е доста забавна. Не се снима веќе, ама ако не си ја гледала мислам дека супер ќе ти легне. Детективска серија со доста комични моменти и ептен допадливи ликови. Јас моментално гледам Face Off, мислам дека @LivingGlam ја имаше спомнато некаде, па сега таман ми дојде. Ептен е забавна и ми се допаѓа што атмосферата е пријателска и позитивна, што си помагаат. Тоа многу ја двои од сите други емисии од ваков тип каде само си зборат позади грб и се расправаат.
Face Off e стварно закон. Во право си @RainBow, веројатно единствено реалити каде што се цени само вистински талент и труд. Баш пред некој ден проверував дали има нова сезона, колку што знам не се’ уште.
Почната е на 28ми јули новата, утре ќе може да се гледа втората епизода. Јас ја почнав од прва сезона, сега сум на четвртата. Со секоја сезона се подобра и подобра е, право освежување ми е. Само ми беше криво во третата Спојлер што победи Никол, што ја вратија воопшто, не беше фер за другите. Лора константно имаше одлични креации и сосема заслужи да победи.
Лора уште во две сезони натаму ќе ја гледаш, ќе ти здосади Ама стварно е неверојатен талент. Мене all-time favorite ми е Ентони, само не се сеќавам од која сезона беше. Спојлер: Еве овој И тој дечкото од прва или втора сезона што ги направи Ханс и Грета во финалето. Фала за информацијата, се фрлам на гледање при прва прилика.
@RainBow Psych имам на тв гледано дел од епизодите, не ми е целосно гледана. Инаку да, интересна е и забавна , не напнува...Не можам да си погодам серија , почнав неколку не можам да продолжам не ме навлекуваат да се заразам онака ко шо си сакам да не станам од компјутер дури не изгледам. Graceland, Orphan black, Mr. Robot, Broadchurch, сите по една епизода ми се гледани, освен последнава, од неа 2-3 )
alekce83 neznam do kade si so serijava,no ako si seuste zainteresirana sakam da te potsetam deka naj novata sezona pocnuva na 13 oktomvri, pozdrav
Да не ја гледа некој случајно The Goldbergs? Ми фали некое ситкомче па се мислев на ова да му дадам шанса, гледам и доста солиден рејтинг има на имдб, 8,1. Инаку ја загледав Flesh & Bone, ме привлече балетот, ама серијата изобилува со се, освен со балет. глумата ми е тапа некако, а и гледам нема ни втора сезона да има, демек limited series ја направиле.
Вреди ли да ја гледам втора сезона од The Originals? Серијава би ја гледала само заради Клаус ама сакам да знам дали вторава е интересна ко прва сезона.
Да не ја отварам посебната тема за да не налетам на спојлери, тука ќе прашам. Ќе се подобри четвртава сезона на Скандал или си го губам времето? Јас сум до епизодата кај што се обидуваат да ја уништат B613, ама некако не ја гледам со мерак како претходните сезони. Често се фаќам себе како ми избегале мислите од епизодата. Ај да чујам некое мислење.
Елена мене Скандал ми е прејака сезонава! Би ти препорачала да продолжиш да ја гледаш. Да не бидам офф... најискрено ви ги препорачувам The Killing и The Fall. И двете се драми, трилери со мистерии на детективи во решавањето на убиства извршени од сериски убијци. Првата е подобра според мене, но и втората е одлична. Ако сакате драма-драма тогаш дефинитивно The Affair! Предобра ми е. Премногу реална. Imdb - 8, јас силна 9ка.
Да,според мене дури и поинтересна беше од првата сезона Јас како огромен фан на серијава ти препорачувам одма да ја симнеш,плус третата е во тек и е доста интересна