Прво мислев филм е и зошто ми се спие си барав како се вика и да гледам утре, а то серија да ти било. Не ми е многу примамлива ама уз гледање телевизија малку ја загледав, па ме интересираше дали некој ја гледа, и како му се допаѓа.
Ако сте фанови на мистичното, на неразјаснетото, на чудното = симнете си ја серијата Lore, првата сезона излезе пред некој месец има 6 епизоди и сите се базираат на реални настани. http://www.imdb.com/title/tt6130902/ Нема моторни пили, плавуши кои ги убиваат на бензинска, коли кои не палат баш кога манијакот со маска се доближува и слични будалаштини
Ја има некој гледано серијава? Се мислам дали да ја гледам, читав на нет била добра. Препораки некој?
ова изгледа беше за мене инаку Д болд тајп била. Вчера на фокслајф фатив делче пред да заврши. Сега ќе ја почнам неа и The good doctor по препорака на @RainBow
Видов само промо-видео на фб. И јас се мислев дали. Оти ми изгледа ко лајт серија, а сите што јас ги гледав и гледам се напорни за психата. Ако ја почнеш, пиши дали е интересна
Сериите си ги сакам многу, а и сум луда по нив со една маана а тава една сезона во една вечер гледам и после се жалам дека нема што да гледам. Омилени сериите од сите што сум ги изгледала ми се: 1.the blacklist 2.house if cards 3. suits 4. quantico ..Овие би можела да ги гледам уште неколку пати посебно првите две .
Оф како ми се собираат, не треба да наоѓам нови шо сакам да ги гледам, почнувам да немам време. Конечно. Britannia ми излегува утре, прв пат, ме заинтересира описот и сакам да ја гледам. Се работи за историска драма, а си имам такви во колекцијата серии, па нешто ме привлекува да ја гледам. Па ќе видам утре/ задутре како ќе биди. Да излези нели, и колку што видов сите епизоди во еден ден се. 1 2 3 Денес ја почнав и The Black Lightning. Нели, има една епизода за сега и не можам да кажам дали е добра или не, зошто првата епизода не ми остави огромен впечаток, туку просечен. Уште една серија на CW со суперхерои, само на прв поглед не изгледаше како обична серија со суперхерои. За тие кои ги гледаат другите серии на CW, дали ќе биди поврзана со Arrow, Flash, Legends of tomorrow & Supergirl? Уште во прва епизода беше споменато дека во другите градови си имаат свои суперхерои. 1 2 3 Уште The Good Doctor и прам пауза и ќе си гледам само нови епизоди некој период. 1 2 3
Јас додека си ја чекам новата епизода од Riverdale, благодарение на Димн си открив и изгледав друга и многу појака и deep (барем за мене) серија со главни ликови тинејџери The End Of The F***ing World, дојдов да ја испофалам тука, да си ја гледате Dark comedy во вистинска смисла на зборот, со предобар сарказам, ретро вајб, психо елементи и доста за размислување Ме воодушеви, се надевам обавезно ќе снимаат уште. Други историски серии после испити ќе почнам во недостаток на ГоТ и Аутлендер Knightfall и Britannia ги меркам
Ја гледаше некој Британиа? Прашвам дали ве бендиса, оти мене ... не баш. Очекував за нијанса подобра да е, ама не е и некако не ми е по ќеф од старт.
Да, онака лабава. Сакам такви серии. Моментално ги пратам Greys anatomy, How to get away with murder, The good doctor и неа што ја изгледав... таа ми беше за опуштање ептен едит-ја следев и Outlander ама некаде во средина на трета сезона ми здосади па прекинав.
Мене една другарка оваа многу ми ја фалеше, сакав баш деновиве да ја симнам http://www.imdb.com/title/tt5788792/ Ајде кој прв ја види нека пише
И што се случи сега со Британиа? Излезе цела или не? Пред да излези на твтајм ми пишуваше дека ќе излези цела сезона, ама кога барав дента најдов само првата. И ја изгледав и тоа едвај ја најдов. После тоа денес гледам ми пиши дека само втора епизода е излезена ама на странава има 10тина епизоди.
@Bozica1980 готова бев да ја симнам. Баш сакав некоја лајт серија. Еднаш ја препорачав, ја дават и на Фокс лајф, и како што читам е за Том Крус всушност. http://m.imdb.com/title/tt4941288/