Каснам многу со серииве, ич немам време... Ја почнав втора сезона на You, малку скептична... После тоа што прочитав тука, уште повеќе. Толку е лоша?
Некој ја гледа новава на HBO the Outsider? Кој е љубител на Кинг да ја пуштите, многу е заразна, многу добро направена. Им само 3 епизоди па натаму ќе напишам подолга рецензија.
Па не е толку лоша, има непредвидливи ситуации кои држат внимание, ама малку претерале. Да не откривам детали ќе видиш и сама. Сметам дека вреди да се изгледа, само без големи очекувања. Првата сезона дефинитивно беше подобра, барем според мене.
Ова не е серија, ама ја ко таква си ја третирам пошто секој понеделник постира ново видео true crime ...сериски убијци итн.. имаше епизода и за од кај нас тој Владо Танески. Многу ми е интересна како раскажува си ја пуштам за спиење иако не е баш најдобра идеа за тоа време makeupbyBAILEYSARIAN
Дечки, ја гледаше ли некој TIGER KING? Сапунска серија, само со лавови и тигри. И се е вистина. Не сум сигурна дали дискусијава е за тука, зошто сепак е true crime серија-документарец (се вадам на моментот дека жанрот го содржи зборот „серија“ ) ама морам да ја пофалам- во ова глупаво време на изолација успеа да ми го окупира вниманието во целост. Седум епизоди се, цело време има пресврти и не ти остава време да ти стане досадно Личи на лажен документарец, ама не, се е реално. Ликовите...Леле ликовите Се надевам дека некој од вас ја гледал, зошто ептен ми се прави муабет за дешавките а никој од ријл лајф не сака да ја гледа
Under the Dome ја изгледав интересна мнг! Јужни ветар и филмот и серијата исто Сега сакам нешто како GOT,ми препорачуваат Vikings дали е добра? Немам омилени жанрови само да не е љубовно нешто романтики досадни ми се Кажувајте нешто добро
Јас ја изгледав. Не верував дека ќе има некој друг од на форумот што ја гледа/л. За неверување е ама вистински документарец е, тоа ти е rednecks life
Vikings ми е една од најдобрите што сум ги гледал. Иначе Јужни Ветар има и серија? Нова серија или од поодамна? Under the Dome ја изгледав уште од дамна, добра е, а ако ти се допадна гледај ја The 100.