Епа ќе пуштам Vikings,тенкју А Јужни има нова серија гледам онлајн уште искачаат има уште три да искочат вкупно 14 ќе бидат Ама од тие 14 до 4та епизода е расцепкан филмот,а од 5та натака е ново после затвор
https://www2.gledajseriju.com/serije/juzni-ve Jас онлајн гледам на странава,има и други вакви страни Само пиши на google juzni vetar serija online И ќе ти даде
Извини @sia.bella по грешка сум те тагнала, сакав @ane.bella да ја тагнам Firefly- не можеш да згрешиш со серијава. Само 14 епизоди, која од која подобра. Мало предупредување? Првата епизода е малку досадна, издржи ја (или премотај ја) и после спреми се за ужување. Клик Avenue 5- или ќе ти се допадне или не. Хју Лори (Доктор Хаус) е во главна улога. Има црн хумор и кринџ моменти. Од друга страна, 10 епизоди во времетраење од по пола саат, за кратко време се гледа. Клик The Mandalorian- бејби Јода. Предобра! Клик Other space- само 8 епизоди. Комедија. Мене ми беше океј, штета што нема повеќе сезони. Клик Cowboy Bebop- аниме, ама со озбилна содржина. Одлична музика! Клик И почесно спомнување- The Expanse Совршенство од научно-фантастична серија. Четири сезони, 48 епизоди на неповторливо уживање. И треба малку време (читај епизоди) додека да тргне, ама штом тргне-тргнато е! Стварно е предобра! Клик
Dave - конечно добра смешна серија. Дејв е млад невработен дечко кој сака да стане познат рапер под името Lil Dicky (зошто има мал искасапен пенис). За почеток, неговата главна цел е да натера еден познат рапер да биде дел од негова песна. Во меѓувреме му се случуваат разни дешавки со девојка му, пријателите, итн. Серијава има специфичен хумор, речиси затскриен. Не е sitcom со снимка со групно смеење во позадина. Лабава, не се труди многу. Не треба да си љубител на рап за да ти се допадне серијава, не е тоа поентата, смешни се глупостите што му се случуваат. П.С. Tiger King е најбизарното нешто, но на најдобар можен начин. Ќе речеш, мрднати реднек Американци, ама искрено верувам дека вакви ликови секаде постојат. Кај се изнасмеав едно 5 милиони пати, настрана хуморот, се надевам дека сите ќе скапаат во затвор, не само Joe. Сите "главни" ликови се психопати, себични и желни за пари и слава и поради сите гомна што ги имаат направено, заслужуваат да умрат у затвор и никој никогаш да не ги спомне повеќе.
Ја гледа ли некој серијава? Пре, предобра е! Само што ја завршив последната епизода. Има 2 сезони по 7 епизоди. Во главните улоги се се' врвни актерки : Reece Witherspoon, Zoe Kravitz, Meryl Streep, Nicole Kidman и секој од нивните ликови има интересна приказна. Опфатени се повеќе теми меѓу кои насилството врз жените, кариера, љубов, деца. Во еден здив ја изгледав, многу сакам вакви мини серии. Се надевам ке има уште сезони.
Toy Boy (2019) Најпрвин да кажам дека серијава е за плакнење очи, не е за уклучување на мозок или за решавање интеграли, туку баш онака eye candy за во карантинов Станува збор за стриптизер кој навидум имa се, забава, пари и многу секс, се до моментот кога ќе биде обвинет дека го има убиено сопругот на една од најмоќните жени во Шпанија, со која воедно се швалерисува. Леле главниов глумец Лепотан невиден, арно глуми плус Меџик Мајк за сиромашни е серијава, ама пак ќе напоменам за во карантинов топ е. Моја препорака, уште ја немам догледано, кога ќе ја догледам ќе напишам целосна рецензија. Сега за сега арна е Бонус во спојлер Спојлер
Сакав да почнам да ја гледам серијата Јужни ветар, па сакав да прашам дали треба прво да ги погледнам филмовите па потоа серијата или нема потреба? Дали се поврзани на некој начин?