Некој кој ја догледал Дневниците на вампирите да ми каже дали ја има на Нетфликс, и да ми каже која сезона е кога Стефан ќе го стават во ковчеќ и фрлат во езеро ли, море? Елена мислам вампир станува. Сакам да ја догледам.
Тоа беше крајот на четврта сезона, негде на средина Елена стана вампир, а финалето беше со Стефан и ковчегот. Ама ја нема на Нетфликс, мислам дека ја има само The Originals. И јас скоро ја завршив Вампирите, не ми беше догледана последната сезона и онлајн ја гледав.
Фала ти многу. Сум се загледала и зачитала веќе неколку дена во темана за Украина, анксиозност си предизвикувам дневно. И кога гледам оп некој пишал дека испаднала нова сезона, па малку го отргнав вниманието. Хихи ќе има што да се гледа. Исто и second part of the last season of Walking dead е започнат.
Ај дајте ми некоја идеја за серија што да гледам?? Повеќе ме интересираат драма/криминал/мистерија и слично па ако може да ми препорачате нешто од тој тип серии
Ја има, мислам ја видов, ама се откажав од гледање. Некако ја упропастија, а колку беше добра. Подобро Gossip girl да си пуштам пак.
Да, последните две сезони од вампирите беа ептен утка. Ама исто е и со Gossip girl, ја тупат ептен при крај. И неа ја изгледав конечно до крај кога не ставија под полициски час во 2020та. Ја имаше на Нетфликс ама ја тргнаа. Исто се случи и со Pretty little liars, ете и неа треба да ја завршам, ист калибар е. Без разлика што им најдов сто мани на вампирите и Gossip girl, култни серии се и секогаш ќе ме потсеќаат на убави времиња. Гледај ги, доживљај ми беа мене ко којзнае што да гледам.
Gossip girl ми алл тајм фејворит, баш ме потсеќа на убаво време. Обично сите серии гна крај ги утнуваат, ама тоа е. Ќе пробам Вампирите да ја догледам.
Ги изгледав првите 3 епизоди од WeCrashed, многу ми се допаднаа, серијата ветува. Препорачувам. Денес ќе ја почнам и The dropout, и за неа мислам оти ќе ми се допадне спрема тпа што го прочитав.
The Good Place Содржина: Eleanor, a deceased saleswoman who lived a morally corrupt life, finds herself in a heaven-like afterlife in a case of mistaken identity and tries to hide her past in order to stay there. Може за некој ќе е бизарна и површна серијата на почеток но потоа воопшто не е таква. И мене така ми изгледаше дури еднаш ја почнав па ја прекинав по првата епизода за потоа пак да и дадам шанса, и навистина ептен ми се допадна. Особено првата сезона има одличен пресврт кој баш сите нејаснотии ги објаснува. Позади една иронична слика, точно е опишана релноста на животот Хуморот е доста одличен. Главниот лик, Еленор на почеток ми беше доста вештачка но потоа расте и созрева како лик и ќе се вклопи во целата тематика. Останатите ликови се топ. Не е типична комедија и дефинитивно не е серија за секого, мислам дека е sitcom кој или го сакаш или го мразиш. Сепак пофалба за замислата, сосем необична и уникатна, не се сеќавам која друга серија во епизоди од само 25 минути обработува толку поразлична тема со добри заплети и кулминации, која баш задржува внимание.
Периодов изгледана stranger things, топ серија, топло препорачувам. Петта сезона треба да излезе 2024 крај мислам, така да ќе се чека со нетрпение.