Моментално на ротација: 3та сезона од "The Bear", 4та сезона од "The Boys" и 2ра сезона од "The House of Dragon".
Премногу фама некако, што знам. Повеќе ме изненадија случувањата од минатото, него ова со женава. Моментално ја гледам Bojack Horseman, завршена е веќе, каснам, ама мило ми е што ја почнав и што прочитав претходно дека не е за смеење, него баш има некоја депресивна нота. Right in the feels.
Кинематографијата на новата сезона на "The Bear" е chef kiss. Сето уживање ми беше визуелно, дејствието и не баш нешто посебно. Ми се допадна развојот на ликот на Карми, од почеток до крај беше ко ролер костер.
може да е ван тема ова ова ама да прашам ако некој знае каде можам да ја гледам “And just like that” продолжението од сексот и градот? На нетфликс ја нема.
Не знам зошто ја изгледав Only murders in the building, сега се спремам за Shogun и за Criminal minds...
Касно ја изгледав ама вреди и да можам уште еднаш за прв пат би ја гледала “Берлин” - од La casa de papel, мене дури и боља ми е без шпански драми, една сезона, многууу интересна, кој не ја гледал нека и даде шанса, предобра!!!!