Три серии кои ги обожавам и повремено си ги гледам од почеток до крај и единствени кои сум ги купила комплетните серии на двд. Gilmore Girls Smallville The Sopranos my all time favourite
Млади Љубовници! Ја давааа на СКАЈ НЕТ исто време кога беше и Млади Бунтовници. Слични серии. Еве и линк може и некој друг ќе се сети http://www.youtube.com/watch?v=8NZpXB-R2UE
Му текнува на некој на серијава? Баш пред некој ден ја мислев и ако некој може да ми каже кај да ја најдам да ја гледам, ќе му бидам многу благодарна
Дефинитивно 7th Heaven. Незаборавна серија, толку ме релаксираше и полнеше со спокој тоа чудо едно. Обавезно ќе си ја симнам деновиве и ќе се занимавам со неа летово.
http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=70786Волшебното Самарче, Белото Циганче, Булки крај шините... се сеќавате ли на сериите од детството
Можеби прашањево не ми е соодветно за темата, но ќе прашам.... Дали некој знае како се вика серијата, поодамна ја даваа на тв, пред можеби 10-тина години ако не се лажам, беа 4-ца (чинам) или 5 цимери, комедија, ама ептен беа смешни. Баш пред некој ден случајно се сетив ама ич не ми текнува името... ако некој знае да ме просветли?
Се сеќавам на сите Колку беше само убаво...Мислам дека овде заслужува да биде и Големи и Мали Колку интересна серија ми беше.Сакав да кажам за Опстанок многу ја сакав серијава секогаш е гледав,едвај чекав да го видам кучето,Волчко чинам се викаше,многу го сакав,а од човекот од планината секогаш се плашев и се скривав по перница.Булки крај шините беше исто така многу интересна серија,но никогаш крајот не сум го гледала и незнам како завршува,некое линкче на ју туб имат? Белото Циганче ја немам само гледано,и ми е мака. Исто така и Зоки Поки беше интересна,некое линкче од неа има?
очајни домаќинки ми е дефинитивно на прво место. три пати ја имам гледано, еднаш на а1 кога ја даваа, па на фокс лајф, и еве сега на нет си ги гледам сите сезони инаку и charmed, friends, lost, и rubi би сакала пак да се даваат
Серанови , Црни груја , Сексот и градот , Очајни домаќинки , Пријатели , Волшебнички , Седмо небо , Клон ,Куќата на седумте жени , Два и пол мажи , Округот Оринџ , Луд , збунјен ,нормалан