Округот Оринџ, Волшебнички и Седмо небо. А од шпанскиве: Pasion, Inocente de ti, Tormenta en el paraiso, La traicion, Mar de amor, Pasion de gavilanes, El rostro de Analia, Peregrina, CCEA, Rebeldeway, Casi Angeles.. ахх колку само ми фалат шпанскиве серии.
Млади бунтовници, обавензно треба да ја даваат повторно ! Потоа, Седмо небо, Пријатели, Фрејзер. Вака кога ќе ми текне, колку квалитетни серии давале порано...Наместо да ги тргнат овие турскиве срања, постојано нови рекламираат..
Овоа ќе биде на долго и на широко. Сашко и Сашка Наша мала клиника Серанови Како ќе каже Џим Цимер Фрај Луд збуњен нормалан Два и пол мажи Хана Монтана Волшебнички Maлком во средина Сибил Вила Марија Забранета љубов Клон Ангели Фемилијарно Богатство Ружната Лети Вујко од Америка Наше Маало
Волшебнички,Серанови,Ангели,Млади Бунтовници, Аналиа,Седмо небо, Наша мала клиника,Како ќе каже Џим,Касандра,Руби,Не дај се нина,Одмазда.... Доволно се?! Уште колку ги имааа....Многу ни недостасува бе ,посебно шпанскиве!
СИте шпански серии ((((( А од англискиве Волшебнички и Два ипол мажи (многу ми фалат овие најизветрени ми беа )
Мy so called life-серија од мое време Ја обожавав,посебно заради Џеред . Уствари незнам дали пак би ја гледала со иста љубов како порано,ама заради чувството дека ќе ме врати во тинејџерските години,може Eдинствено глумицата не ја обожавав Ќе спомнам уште една серија ,која гледам МТВ1 ја испушти сезонава Тропски горештини,дами и господа,секоја епизода ја знам на памет,пошто уште од 1во одд сум ја загледала.Немаше лето без Ник Слотер Сен Тропе исто ја следев,а од овие денешниве турски,шпански,индиски,не фала никоја не би гледала повторно
Се сеќавате на „Се плашите ли од темнината?“. Сакам таа серија да ја гледам, кога се собираа околу логорски оган и секој раскажуваше по некоја страшна приказна. Исто сакам да ги гледам „Беверли Хилс“, „ФМ 04“ мислам дека беше, „Млади бунтовници“ итн...
Забранета љубов, Округот Oринџ, Ангели, Наша мала клиника, Не дај се Нина, Клон, Пријатели, Луд збуњен нормалан и други