Rebelde Way Мануел многу го сакав на времето. Los Serranos Има ли потреба да се објаснува? Д`бест шпанска серија евр! Casi Angeles Колку ја сакав серијава кога ја даваа, епизода не испуштав, албумот тој со сликички цел го имам собрано. CSI: Miami Мајами само, не Лас Вегас.Таа глупа беше. Хорацио рулз бе! Rubi Mujer de nadie, mujer de todos, mujer que mata. Allo, allo! Oh, Rene, Rene! Цепки серијава бе. Friends Легенда! Кој не ги гледал - не знае серија што е. Лани ги гледав малку на Б92, ама ми ја исклучија програмата. La fea mas bella Last but not the least. Па и на Алисија кога ќе ми текне. Аааааај, перо Марсиа... За сега толку ми текнуваат, ќе ви пишам пак ако ми текне друга.
Full House Незнам за вас, јас ја обожавав серијава. И си ја симнав и почнав да ја гледам, колку ми се срцки тука Мери Кејт и Ешли, за разлика од сега Првата сезона е топ, и вкупно има 8, мислам дека сите ги има на thepiratebay.org.
Сите турски што сум ги загледала и ги прекинале 1.1001 ноќ 2.имотот на дамата 3.солзи на есента 4.љубов и казна 5.долина на волците 6.Лале Имат уште мн ама не ми текинаат во моментов.. Сите ги сакам
1. Како ќе каже Џим 2. Округот Оринџ 3. и дефинитивно некоја шпанска! Порано мислев им нема спас, ама турскиве бетер биле. Која и да ја дават ќе ја гледам и нема да се жалам на глупата содржина. Сакам малку да си го повторам шпанскиот јазик, забрави го. (Седмо небо, CSI даваат на локална Штипска телевизија, па ако закачам некоја епизода, гледам и Серанови даваат ама не го гледам)
That 70's Show! Леле колку солзи ми потекле од серијава, од смеење тоа Los Serannos - Мислам дека сите ја гледавме серијава, стварно беше интересна! Casi Angeles! Најинтересна мислам беше првата сезона, да ја дадат пак на телевизија, пак одново би ја гледала! El Clon - ама оригиналот! Ух, серијава беше врв! Со мајка ми секој ден пред телевизор, чекаме да почне Клон. Ехх, Жаде и Лукас Како што гледате, јас обожаавав шпански серии!
Очајни домакинки(Desperate Housewives). Можеби уште дават, но се се давени епизоди. Слушнав дека веќе прекинале со снимање, толку.
Дефинитивно на прво место ми е Дивиот ангел, после Седмо небо, Млади бунтовници, Округот Оринџ, Сен Тропе, и да не го заборавам Акапулко.
Да.. заврши серијата со снимање, последната сезона неодамна беше снимена јас сеуште ја гледам на нет серијава, омилена ми е