Пријатели ( Friends) Млади бунтовници ( Rebelde way) Чекор напред ( Un paso adelante ) Доволно се овие
Casa das sete mulheres - Куќа на седум жени El Clon - Клон Tropical heat - Тропски горештини Руби Rosalinda - Росалинда Ало ало Грдата Лети Алборада ... не ми текнува на уште некоја...
Пријатели барем можат да се симнат. Млади Бунтовници е исто интересна Но Un Paso Adelante не знам каде веќе не ја барав. Па ајде нека ја емитуваат пак на МТВ Да им пишеме?
Млади бунтовници, омилена засекогаш. Хахах детството ми помина со неа.. Исто и Волшебнички, сакам пак да ја гледам Lost.. онаа Midsomer murders, се сеќавам за распуст ја даваа, мнг беше добра ии деф Los Serrano
Código Postal El Clon Зет Домазет Серанови Маричуи(не ми текнува како се викаше серијата, знам женската вака се викаше)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HAmd0O_ymk ПС. ТЕ САКАМ само никако неможам да најдам исечоци а стварно сакам да го гледам,ако некој најде нека ми пушти линк.Ако се сеќавате порано на прва го даваа со Џенифер Лопез.
Пријатели, Патот за Авонли, Млади бунтовници, Љубовни врски, Росалинда, Фиорела, Никогаш нема да те заборавам, Дивиот ангел, Руби, Злобница, и др.
Па сакам да ги даваат повеќе шпанските серии како Руби, Марина, Аурора и многу други...Исто така сакам повторно да ги гледам Ангели.