Страшно ме потсеќа на детството! Ми текна пред некое време на серијава, ама не ми текнуваше никако за насловот иако ни беше тема на размишљање мене и на мајка ми една цела вечер Денеска на една од интернет страниве имаше статија за тоа како денеска изглеа девојченцето Босилка од "Опстанок"... шта да ви причам.. кец на десетка! Ахх..спомени.. нели??
ми недостигаат многу шпанските сериида даваат некоја повторно би ја гледала,пред извесно време станував секое сабајле во 6ч ја гледав аналиа но ја прекинаа,но сакам да ги гледам пак,касандра,руби,злобничка,макеа,есмералда,имаше многу интересни филмови со наталиа ориеро не ми текнува како се викаат,имаше еден филм со три сестри и тој не ми текнува како се вика беа трите со долги коси и многу други филмови
да да да да оваа е,само уште повторно да ја дават на тв и се ке е во ред,можеби има некоа страна за шпански серии па да си ги гледаме повторно,ако знае некој некоја страна нека пуште линк,ти благодарам
Еве ја првата епизода. На YouTube ги има сите епизоди. Напиши Lazos de Amor capitulo и од страна ќе ти се појават епизодите. http://www.youtube.com/watch?v=TiVCziQdF-M
Оваа е таа серија. Ја обожавам. Најомилена ми е од шпанските серии.[/quote] да да да да оваа е,само уште повторно да ја дават на тв и се ке е во ред,можеби има некоа страна за шпански серии па да си ги гледаме повторно,ако знае некој некоја страна нека пуште линк,ти благодарам [/quote] Еве ја првата епизода. На YouTube ги има сите епизоди. Напиши Lazos de Amor capitulo и од страна ќе ти се појават епизодите. http://www.youtube.com/watch?v=TiVCziQdF-M[/quote] сега се потсетив ја гледав последната епизода кога мариа паола почина,но што беше финтава со вегата и така заврши не разбрав
Се почеша за веѓата за сите да помислат дека е Марија Паула. Ама не е таа. Го уби чичко и Едуардо и не верувам дека сакаше да остане жива после тоа. Многу го сакаше.
Би сакала да ја даваат пак Серанови. Ја даваа додека бев основно. Кога бев 2 смена пред школо ја гледав, 1 смена после школо. Имав еден 1 час кога бев комплетно зафатена, не се движев, само гледав. Омилена ми беше.
Дали некој се сеќава на серијата која ја даваа на МТВ значи имаше една девојка и секогаш кога излегуваше надвор беше облечена во една црна наметка и главата и беше покриена нешто како да беше она девојчето на ноќта , нез само тоа ми текнува