Сакам пак да ја емитуваат. Порано ја имаше ама мислам дека не ја дадоа цела серија до крај. Изгледа не им била откупена цела. Инаку многу интересна тинејџерска серија.
Spoiler Серанови можете да ја гледате на youtube има еден јак дечко што ги постави сите епизодии ја сум до 76епизода
Серанови би сакала повторно да ја дадат, ми беше омилена, исто така Чекор напред, Седмо небо, Сите го мразат Крис, Клон (бразилскиот) и Млади бунтовници оти ја немам гледано, бидејќи бев помала кога ја даваа. Everybody hates Chris Un paso adelante Los Serrano
дали некој знае каде да ја гледам Un Paso Adelante? иначе сакам пак да ги даваат El Rostro de Analia La Usurpadora Rubi Mas sabe el diablo Las vias del amor ( таа на лицето што имаше истурено кииселина) преубава ми беше
Би сакала пак да ги гледам.... Принцот од Бел Ер(со Вил Смит..како се имам насмеано на таа серија-закон беше! ) Клон-Ел Клон на Сител шо ја даваа...
Епизодите од Un Paso Adelante ги има на YouTube, aма не сите. Од останатите серии, на YouTube ги има сите епизоди.