Robocap Garfild i prijatelite Strumfovi startrek enterprise startrek new generations startrek voyager mozebi originalnite startrek so captain kirk iako ne se sekavam na niv ...otprilika se so sakam se rabotite so sum gi gledal kako mal deka me opustaat
Е Фала Богу што Лудиот,збунетиот и нормалниот ќе ги гледам пак!Браво Алфа А не би било лошо и Пријатели да ги даваат пак,а и The Fresh Prince of Bel Air
Ејј кога сме веке кај плажата на залезот знае ли некој кој испага убиецот на крај Имаше главен лик по име Бен да не беше тој?
Хрватски беа тие серии, да те прочита некој хрватили хрватица, има пердуви са летаат. Љубов во офјасд беше преводот. Ви текнува на училиштето скршени срца? Серија ипол.
Јас уште си жалам по урнебесните приказни на Дијана, Барбара, Наталија и Карол Единствена серија од старите кои никако не можам да ја најдам, само по некое клипче има на интернет, ама од португалски врска си немам, ништо не разбирам. Задолжително ја даваа секое лето на МТВ во пакет со Тропски горештини. Може треба едно писменце да им пишам да ја пуштат пак А и тие Бог знае од каде ја ископале, кај нас ја даваа со синхронизиран француски превод. Ја памтам и мелодијата на песната што одеше со најавната шпица, а сега на јутјуб гледам дека си нема врска со оригиналната. Не е тоа битно, пак ќе ми бидат интересни
лелел и јас ја барам серијата..ама никако не можам.....премногу ја сакав....јас цело време мислев дека е француска ...ако дојдеш до неа кажауваај ...
Баш сега ги разгледувам епизодите, овде ги има од првата сезона, ама џабе кога ништо не разбирам А ми текнува на многу настани од серијава, Наталија кога си го загуби дневникот во автобус, Карол кога прв пат фати дечко... циркузи беа сите четири, а татко им врв беше Торент тешко дека ќе најдам, 20 години е стара серијава.
Friends. Многу и се радувам кога ќе ја фатам на некоја рандом програма. Ниту една хумористична серија после неа не ми била толку смешна.
Имам пишано на темава,ама да се надополнам: -Un Paso Adelante @AnaKarenina како ме потсети на серијата,ја обожавав.Татко им беше комедии И Friends би ги гледала пак,бидејќи сепак не е исто чувството да гледаш на ТВ и на интернет. -Corazones al limite -Зона на Самракот,постара серија,во црно - бело,ама ја даваа на МРТ од сабајле,кога бев помала,не пропуштав епизода и многу ми беше страшна