Ги имаше на тв до пред некој две години ама не ми текнува на која телевизија. Би било добро пак да ги пуштат
@AnaKarenina што ќе ме частиш? Ти ја најдов на торент за прва сезона, и ако користиш BS player има големи шанси да најдеш превод на англиски. https://kickass.so/confissões-de-adolescente-primeira-temporada-t8504671.html Втората не ја најдов ама има нешто на јутуб. Има и филм, од 2013 и тоа, каде истиве глумици се појавуваат во филмот. https://kickass.so/confissoes-de-adolescente-2014-dvdrip-xvid-nacional-maxi-t9082369.html Пиратот е повеќе од месец дена паднат, нека се појави пак па гуглајте таму после фебруар, сигурна сум дека таму има нешто боље од овој удурачотпогазови што ич не го сакам, ама моментално најажуриран торент пребарувач. Ќе ве тепам, 21 век сме они сакале на тв да гледаат. Ако чекате од МРТВ ќе дочекате пензија попрво. Торент па ставање на усб или хард диск и приклучување на ТВ и гледање како човек, и повеќе од тоа, со превод, без реклами и 50 епизоди наеднаш ако сакаш. Што би рекла мајка ми, ма то нема ни ну у Београду.
Еееј, што сакаш ќе те частам, само да ми се симне серијава, нема сидови изледа. Ќе ја оставам, па ќе видам дали ќе качи брзина. Филмот го видов, ама носталгична сум си по 90тите
Туку, мене ми текна на друга серија во меѓувреме, не знам дали е спомната во темава - Девојката од океанот. Австралиска серија што ја даваа на МТВ кога бев помала. Девојкава си имаше еден кит за другарче и секогаш едвај чекав да дојдат сцените каде што нурка со него. Ги прикажуваа сите убавини на подводниот свет И притоа имаше и неколку другарчиња што живееја во подморница (барем тогаш си мислев дека е подморница, не знам што беше уствари, некој град во мало под вода каде сите носеа исти униформи).
Северно од шеесеттиот напоредник и ЈАГ воен истражен судија - се сеќава некој друг на серииве освен мене? Јас ги обожавав, дефинитивно би ги гледала пак.
Убиец беше Дерек, брат близнак на Бен. Ама уште многу збрки имаше до крајот. Кај нас дадоа само 260 од 755 епизоди. Почетокот беше екстра, но после ја искомплицираа многу, да не можеш крај да и фатиш.
Леле бе, носталгии е темава... Rebelde Way и Los Serranos, безвременски ми се од шпанското говорно подрачје... враќаат години наназад во детството Сharmed омилени ми беа на времето Аccording to Jim Allo Allo, легендиве сум ги гледала којзнае колку пати и на нет и на Сител по ноќни термини, ама мислам дека никогаш нема да ми се здосадат ...и многу други што не ми текнуваат во моментот
Пишав и во Општи прашања, па ајде и тука... Не ми се чека луѓе Каде ли да најдеме торенти за шпанскиве серии? Цел ден барам ли барам, но нема...
@Marossa Cuidado Con El Angel не знам колку се сеќавате на серијава, ама мене омилена ми беше Иначе, после долги часови барање , ја најдов онлајн на Dailymotion. На јутуб пробав, али квалитетот лош и на некои видеа имаше забарана од тип "овие видеа не се достапни во твојата земја" Поздрав