+ Ponos Ratkajevih (mnogu ubava serija, ama imam zaboraveno dosta) 'Allo 'Allo! (oti ne pamtam sho mi beshe tolku smeshno kako mala) Rubi (iako 5 pati ja imam izgledano ) The Twilight Zone (1959-1964) treba celo vreme da se vrti po televiziite! Makedonski narodni prikazni so Gjorgji Kolozov isto taka!
St. Tropez, иначе на француски Sous le soleil Road to Avonlea Are you afraid of the dark? The tribe Casi Angeles Rebelde way И имаше една серија што никако не можам да ја најдам, памтам бев многу мала и мајка ми ја гледаше а ја даваа на сител, на македонски се викаше Ќерката на Махараџата, повеќе беше како филм во четири-пет дела мислам, ама не можам да ја најдам на you tube никако.
Дефинитивно Friends Сум ја гледала 3 пати сите епизоди и никако да ми здосади Хумор страст и од се по малку најнајомилена
Вљубениот ерген сакам пак да го дадат, таа ми беше една од најубавите и нај омилените серии. А од шпанските серии ми беше млади бунтовници најубава. Штета што не ја дават, пак би ја гледала никад досадна.
Zdravo dali znaete kade mozam da ja gledam serijata Zaboravi ako mozes so Eda I Harun dali nekoj se sekava na ovaa serija I kade bi mozela da ja gledam.. Na ovoj sajt со превод sto e nekoi serii ne se pustat nemozes da gi gledas.. Pa kade bi mozela da ja gledam serijata
Lost. Чисто ме интересира дали пак ќе се изгубам или ќе ми стане интересна овој пат. 24. Прејака ми беше серијата само не е за еднаш во неделата, премногу адреналин. Сум гледала класи подобри серии ама оваа е одлична за гледање маратонски посебно кога си затворен дома, на пример сега на 60 степени. Desperate housewives. Best drama ever.