Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сериски филмови

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од LovelyGirl, 19 јули 2010.

1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Нит јас

2. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Тропски жештини.. :y:

3. lav4ence.e.e

lav4ence.e.e Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    Кога ке почне 7мата сезона и во колку ке ја даваат да не знаеш случајно? :D

4. LaLy

LaLy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    40
    Fox Life e Zakon!Ja obozhavav Rubi koga ja davaa...kako shto reche nekoj pred mene ne beshe od Onie obichnite sapunici so Svetici od Glavni akterki.Anali ja Sakav toa e se od shpanskive.Ama pa zatoa praam rastur na ovie Amerikanskite :D .Na Fox Life Gi Gledam Site!Gi obozhavam!!! :) Po Cel Den sum Na Fox Life i Na Fox Crime pa i nemam poima Sho davaat na OVIE nASHIVE PROGRAMI!So Turskive Preteraa ama vekje posho vekje ne se interesni A Bandini....e ednostavno Glup i Niskokalorichen!

5. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    ммм....добар филм...секоја година МТВ го дават..незнам дали и оваа година...

6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    26 септември, 2010 год.
    Истиот тој ден започнува 5тата сезона Dexter, и јас едвај чекам :)

7. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Шпански серии имам гледано како мала заедно со моите дома..Ама не сите.. Дивиот ангел, Росалинда, Есмералда и уште неколку што не им ги паметам имињата :D А сега ми се смешни многу и ни една таква серија не би гледала :D
    Секако, ги гледав Млади Бунтовници (во тој период бев основно и ме фаќаа бубачки и баш филмот ми го погодија :D ) Го гледав Клон, бидејќи ми беше многу поразличен од сите други, баш имаше убаво прикажани паралели на различни култури, обичаи и беше опфатен животот од повеќе аспекти. И не заврши вообичаено како другите серии: се сакале, се скарале, се смириле и на крај главните ликови се венчале и среќно сите си живееле...Сега овие турскиве што ги даваат, само 1001 Ноќ гледав и во последно Кога лисјата паѓаат (и тој на почетоков барем ми се виде некако поразличен, кажува многу работи за едно вообичаено патријархално семејство). Инаку сега шпански серии не можам да поднесам, дури и ми се ежи кожата кога ќе го слушнам шпанскиот јазик на ТВ :rofl: :lol:
    Англиски серии имам пратено Сексот и градот, Очајни домаќинки, Волшебнички, Пријатели и Вовед во анатомија, а планирам да и го земам на една другарка Gossip girl да го гледам :)

8. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.182
    Допаѓања:
    36.611
    Сакам пак да ја даваат серијата Патот за Авонли. Многу ми е интересна.

9. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    ајјјј...филмот многу го сакав...фала што ме потсети.....уфф одвај чекав да почне...баш штета што заврши....а инаку каков филм е тај Gossip girl....што се зборува.... :^)

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Волшебнички на sci-fi каналот го вратија 5000 пати, незнам можеби уште го даваат сега. Интересен ми беше многу ама последните сезони некако претераа :^)

11. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Многу гледам сериски филмови па и ги обожавам .. :)
    Гледам шпански турски џрватски абее секакви само да се интересни :D

12. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    дада таа последната сезона што беше на а1 што ја даваа и небеше баш интересна ...инаку од нив најмногу ја сакав Фиби...потоа се појави Били таа со плавата коса...ама Фиби си е Фиби

дада....само да се интересни...и кога е досадно.....мора да гледаш да утепаш досада..хах :y:

13. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    На која програма ќе биде очајни домаќинки?

14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Немам поим ни дали некоја наша тв ќе ја откупи, јас си ги спуштам од нет, секоја еп. ја има 4-5 часа откако ќе се емитува вечерта во САД. Ќе си пуштаме линкчиња за спуштање, без гајле ;)

15. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Јас сакам да си симнам од интернет некоја шпанска серија, само неможам никаде да најдам. Знае ли некој некој линк или страна од кај што може да се симнат шпански серии?? :D

16. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Ги гледам ЦИС Ну Јорк, Мајами,Секс анд тхе сити 1 сезона на Алфа, и тоа, шпански гледав повеќе порано , сега ич.

17. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Многу гледам тв а со тоа и серии ептен .......... значи порано шпанските ако не ги гледав сите барем во секоја знаев што се случува :D . Значи од Росалинда, Есмералда, Фиорела, Руби, Скриени страсти, Клон, абе сите ...... сега да ме утепаш не гледам шпанска бидејќи не ми се интересни веќе .... само Фернандо Колунга го обожавам ептен :inlove:
    Од шпански се префрлив на американските Очајни домакинки, Вовед во анатомија, Хаус, Реба, Бегство од затвор, Пријатели, ЦСИ, Два и пол мажи :lol: , значи можам цел ден комотно на фоџ лифе да си го поминам :D
    Од турскиве ужасно ме нервираше Шехерезад, па и Бандини ме нервира само Ѓумуш ја гледав бидејќи стварно ми беше како една посебна љубовна приказна а сега малце ја загледувам и оваа новата Гласови во ноќта. А исто и јас почнав малце Нина пак да ја гледам од немање што да се прави, а и смешна ми е серијата...... :D
    А оваа Тропски горештини секое лето ја даваат и по 100 пати ми е гледана ама ако ја даваат пак ќе ја гледам супер ми е :rock:

18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.182
    Допаѓања:
    36.611
    Ја даваат пак на МТВ од понеделник до петок во 15 и 45.

19. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    ЕЕЕ, како мала кога ќе се сетам колку ја обожавав серијата - Беверли Хилс(ниту една епизода немав пропуштено), потоа гледав Руби(сите епизоди..), Сопранови(the best :rock: ), Сексот и градот, Очајни домаќинки( :rock: ), потоа од хрватскиве имам мноогу омилени, како - Забранета љубов, Обични луѓе, Љубов во офсајд, Не давај се Нина( :rock: )... Значи од сите горенаведени немам ниту една епизода пропуштено, дефинитивно моите најомолени :rock:

20. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    нема да биде кај нас,кај нас уште 6та ја немаат давано.можеш од интернет да симнуваш