Devojki denes zedov prva doza od flosteron dve ampuli od 1ml, sto nus pojavi da cekam da ne me fatit panika, deneska primetiv bebuskata pomalku mrdnuva a i imam kako malkuu menstrualni bolki, od toa moze da e?
Deneska ic ne sum nesto vo red od 5 sum stanata me bolit grbot stomakot cel ama vakva bolka ko da mi se odit celo vreme vo wc, lele kolku se plasaam da ne se slucit nesto
Мене ме породија ради тоа,а тука што читам кај сите скоро е така,неколку дена успоруваат движењата па после се нормализира,а мене ме држеа цело време на цтг, немав никакви болки само бебето беше како успано, све мислам дека ме избрзаа без потреба.
И мене ме поврзуваа на ЦТГ неколку пати во денот и ми го тресеа стомакот за да го разбудат бебето. Но ми викаа нормално било.
Ne ne sum vo bolnica, vcera gi primav kaj maticniot i se vrativ doma deneska ke odam pak samo za da e primam vtora doza sega cekam kraj 10 mi e terminot za da pijam magnezium
Мене цела недела ми беше по успано бебето, ми се јавуваше тахикардија и малку покачен притисок. Исто топло ми доаѓаше и се потев ама еве тоа после 1 месец уште ми трае. Друго вака немав. Коа ќе отвориш на интернет за флостерон 2 страни нус појави има, не се секирај
@демотивирана одамна те нема да пишеш.. Како сте со бебето? Ве пуштија ли од болница? Се надевам се е добро
Не, уште е во болница бебчето стабилна состојба тоа ме известуваат секој ден, на пост интензивна нега е... едвај чекам да го земам од една страна, од друга си викам дане го избрзам кога кажат они, тогаш. Иначе ме нема оти сум растрчана на сите страни да се среди дома
Se porodiv majka na 14 maj, 34+4 bev, bebe bese 1nedela vo inkubator, ama i zoltica preleza vo bolnica, sega e super, doma sme od sabotata Fala ti majka, da si ziva i zdrava ❤️
Кога ќе си дојде дома да пишеш тука да се напијам едно пиво од радост. Ти ја следам приказната уште од самиот почеток, знам какви стресови помина и навивам што побрзо да се гушкате