@Bellaa1234 https://coslovemetics.mk/product/geekgorgeous-c-glow-vitamin-c-30ml/ https://coslovemetics.mk/product/marymay-multi-hyaluronics-serum-30ml/ Можеш овие два да ги земеш. А штета инаку, до пред 2дена Vichy имаа 15% попуст во Зегин
Овој ти е убав серум со витамин Ц, ама има и ретинол, мораш спф да ставаш ако го користиш, башка во лето ретиноли не се препорачливи. Ама цената му е пристапна, 420 денари Го има во Белина.
Мене ми беше одличен. Да серумот не е на природна база, Виши е медицинска козметика и затоа има негативни коментари на Inci
Виши серумот јас го земам од бугарија или србија, таму околу 2.000 ден ми излегува (зависи каде како ќе начекам). Снаоѓајте се од таму за земање. И не самп виши туку скоро сите европски козметички брендови
Цц која разлика. Јас еднаш за ла рош правев споредба кај нас и во грција. И исти беа цените и затоа коа идам натаму неам навика козметика да зимам
Женски може ли помош. Користев хијалурон од geekandgorgeus, не приметив нешто посебно ефект, па едно време и почнав нередовно да го користам. Сакам да си земам некој друг сега. Предлог? До кај 1200 ден макс
Ја од ревокс не видов нешто резултати. Ама the ordinary ми е многу убав. Јас го земав од Сефора мислам помалку од 20е.
Овој серум не го знам. Ама најискрено не ни земала ништо за лице од балеа. Ги имам поминато кремите, маските и ништо не ми било убаво. За џабе фрлени пари
Едно прашање: како ги нанесувате серумите? Со размачкување на цело лице или со тапкање на лице? На тик ток ми искочи видео од некоја не знам дали е дерматолог или фармацевт каде кажува дека серумите се нанесуваат со тапкање на лице (прво да се протријат малку низ прсти) Јас до сега ги нанесував само со дирекно размачкуавењ на лице
Долго време користев разно-разни серуми за лице: само нијацинамид, само витамин Ц, само хијалуронска, само киселина некаква... Не дека не бев задоволен но, сепак, ако престанев да користам ден-два, одма ми се враќаше проблемот. Да напоменам, ова е за масна/комбинирана кожа. Серумов е нов производ на Биодерма и е неверојатен, барем така вели моето искуство, а го користам само 2-3 недели, секој ден, обично по 2 пати. Некогаш дури не ни ставам крема врз тоа, најчесто кога си легнувам да спијам. Толку го освежува лицето и го матира-сон! Малку е скапичок но, верувајте, си ја врши работата!