@Biodevojka мислење за серумов. Дали е во ред за користење? https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-serum-naturschoen-p4010355440624.html
Кој е најидеалниот сериум ? Јас имам 30 години , лицето ми е ок , немам брчки но со оглед дека триесетката ја газам ми треба сериум против брчки ...предлог?
Препорака за серум со хијалуронска киселина за над 30г. масна кожа. Моментално го користам на Балеа плав е нешто aqua пишува на него ама не знам дали е доволен. Се мислев на тој од dr.viton ама сакам да слушнам мислења.
Еве boost малку од др. Витон серумот со витамин Ц ми се погоди супер. Ставам прво активен кислород на Вива Стер па на уште влажно лице го ставам серумот па крема, предобро ми се покажа како комбинација
Јас го користам тој на Др.Витон. Баш и дојдов во темава да го пофалам. Презадоволна сум, го користам веќе месец дена мислам може и повеќе, и сум стварно презадоволна!! Не сум имала ваков ефект со ниеден друг козметички препарат за нега на лице. Дава хидратација пред се, свежина, изедначува тен, смирува црвенило, флеки намалува и порите исто така мене ми се намалија. Многу добар серум, баш ми е криво што порано не сум почнала да го користам. Мислам дека долго нема да го сменам. А, и Др.Витон немаат промашај во нивните производи. Често е на попуст периодов како што гледам, те Космо, те ДМ, така да ќе го начекаш некаде. Земај го ич не се мисли, моја топла препорака ти е
Девојки, Dr.Viton серумите ги има на акција ако се нарачаат директно од сајтот на Алфалаб и тоа два серуми за 890 или така некако, што ептен се исплати според мене. Го имам користено серумот со витамин Ц и супер ми беше, за следен пат планирам да си нарачам вака 1+1 и да го пробам и хијалуронскиот серум. Доставата до дома е 50 денари.
Конечно некој да ми одговори на темава Дали е за против брчки? На која возраст треба да се користи? Како се користи ? каков е тој хијалуронски сериум ?
Благодарам за препораката. Планирам да ги земам на оваа акција @Mishela што ја спомна да го земам со вит ц. Дали е ок да го нанесувам хијалурон наутро, а вит ц пред спиење? Или само едното. Добредојдени се секакви совети бидејќи серуми не сум користела до сега поради масната кожа. @Justicija хијалуронскиот серум е за хидратација на кожата а вит ц против брчки јас како што знам. Се нанесуваат на исчистено лице после тоникот, а пред кремот за лице. Ако сум грешка нека ме поправат девојките и јас не сум најискусна.
Препорачајте ми серум за сува и дехидрирана кожа, нешто што го има на нашиот пазар за да можам веднаш да земам
Јас ја видов нивната страница и видов само еден сероум само со витамин Ц , а друг со хијалуронски не видов никаде ..сакам да нарачам но го видов само едниот со витамин ц
Предлог за серум за нормална до комбинирана кожа, мислам дека сега со ладното ми треба дополнителна заштита.
Хијалуронскиот серум најдобро е да се користи на полувлажна кожа,така има најдобар ефект. Значи миеш лице со гел,ставаш тоник без алкохол,или прскаш активен кислород,или ако не користиш ни едно ни друго,навлажни го малку со обична вода,потоа стави една до две капки хијалуронска и не чекај да се впие одма стави крем за лице. Ова можеш и наутро и навечер. А за вит. Ц и тој на полувлажна кожа се нанесува па чекаш да се исуши, пред хијалуронската ,мислам дека само сабајле а можеш и навечер,доколку не користиш некои киселини.
Предложете ми некој серум за масна кожа (може и некој што го има во ДМ) Досега имам користено на Dior, Estee Lauder и Dr.Hauschka На Диор ми се потроши и сега би земала некој поевтин , на Есте не ми се допадна воопшто , а и на Хаушка не ми остави некој впечаток посебен..
@koritsaki моментално го користам серумот на Есте Лаудер, може ли да ми одговориш зошто не ти се допадна серумот? Инаку јас прв пат купив серум и ја тестирам оваа линија на night repair ама досега немам некој wow резултат, дури и полошо ми е лицето , ми се појавија повеќе акни.Но тоа може и да е поврзано со лошата исхрана овој период.