Фала ти на брзиот одговор. Денеска сакав да порачам нешто. Ако имаш препорака за друг серум или спф што си повеќе задоволна, те молам пиши.
За што е овој? ај и мене мерак ме фати за некој серум и вчера влегов у ДМ и незнаев што да земам па си излегов Серум користев само кога имав проблем со лицето мислам Q+A беше сега одам накај 40 ка па дајте препорачајте нешто
Серум со витамин Ц, и те како вреди и помага. Јас од кога почнав конзистентно да го користам серумот ми избледи некои флеки и верувам дека за уште некој период целосно ќе ги снема.
Јас го имам користено, ми се допадна. Не ми правеше црвенила, иритации или слично, се покажа како доста фин серум за моето лице.
Да, со витамин Ц, од линијата со боровинки. Јас на телото и на лицето имав неколку флекички а инаку имам чиста кожа, па со серумов ми се изедначи. Само треба редовна употреба.
Дали може по нанесувањето на ретинал (го имам тој на Geek&gorgeous 0.1) да ја користам кремата на Bioderma sebium pore refiner или на Natura siberica со витамин Ц таа без СПФ што е?
Го користам превентивно (немам брчки или акни) вака сега не ми прави проблеми, задоволна сум. На почетокот ми се лупеше кожата околу брадата сега веќе не.