Inkey list, само што мора да се нарача. Има структура како лесен серум и веднаш се впива. Го користам во комбинација со кремата за очи со ретинол.
Не е серум, крем е, ама одличен е Малце лошо мириса, но се навикнува човек. Два пати неделно за почеток е доволно во вечерната рутина.
Дали некој ги користел овие серуми и дали сте задволни ? Моментално имаат голем попуст на торба.мк па се мислам дали вредат ?
Фала за мислењето. Прочитав дека за најдобро дејство треба да оди млечната прво, ама бидејќи сега ја воведувам ќе почнам за почеток по хијалуронска, па ќе видам понатаму ако треба ќе менувам.
Драга јас го користев наутро затоа што навечер ставав друг пред кремот. Ама може и наутро и навечер не пречи. Одличен е како проозвод.
Мислам дека има добар ефект на било кој тип на кожа. За црвенила не знам. Имам употребувано неутрогена гел со хијалуронска киселина и супер беше.
Има хидратантно дејство за црвенила нема да направи многу освњн цактор шро ќе ја бидеира кожата и на тој начин ќе фо подпбро квалитетот. Како најдобри кај нас на пазарот земи го серумот на Труе алхеми како инекција кој е доста концентриран или на Нпвексперт (доколку финансиски може да си го дозволиш кој е најдобар).
Дали добро ја хидрира кожата? Моментално користам хијалуронска киселина 5% од Ревокс во утринската рутина и супер ми е ама би сакала да сменам малце и да го пробам овој серум.
Јас ја користев , потрошив 3 шишиња од 75 мл , предобра е ! Многу добар состав има , многу убаво хидрира , некако со редовно користење кожата е повеќе оптегната и еластична. Брзо се впива, не ја масти кожата , слободно ја користев и околу очите и не ми ги иритираше. Инаку имам комбинирана кожа со акни