Дефинитивно за мрсна кожа склона кон акни и црнки серумот на SOME BY MI. Презадоволна сум, ја осветлува кожата и ги чисти порите. Го купив од тука и следно ќе го дополнам со тонерот од истата линија https://elloxy.mk/?product=somebymi-aha-bha-pha-30-days-miracle-serum-50ml
Го нарачав и јас. За колку време забележи резултати? Јас го користам веќе недела и пол и нема некои видливи резултати.
Koristi go redovno. Jas okolu mesec i pol mi se cistese liceto od akni i crnki koi bea potkozni. Izleguvaat na povrsina, se procistuva temelno kozata. Sega mozam da kazam deka mi e cisto liceto i mazno, osven vo PMS ima po nekoja bubulica.
Девојки, дали ги имате испробано серумите на Балеа? Конкретно Ц, хијалурон и ниацинамид? @Biodevojka дали може да ти пратам состојки? Фала ви
Дали може да се користи серум само навечер и крема без спф? Сакам само со една крема да терам, не сакам дневна/ноќна
Се мислам помеѓу хидратантен серум со витамин Ц и регенерирачки со боровинка на Natura Siberica. Немам користено досега, па разгледувам опции.
Може не е за твој тип кожа, па затоа. Јас овие месеци го користев овој на Madara И баш бев задоволна, овој беше за дехидрирана кожа , даваше супер хидратација без да масти
Ако сакаш само еден крем да користиш, одбери крем со заштитен фактор и користи го и во ноќната рутина. Има кремови со заштитен фактор 20 баш од истите линии како серумите.
Koritsaki go zemav Lavera serumov,ama posle dva dena zabelezav deka mi se isfrli licevo,prethodno koristev na Dr.Scheller zeleniot so argan isto bese. Sega ke cekam malku da se smiri,pa ke probam uste ednas. Ti nemas problem?
Не, немам проблем. Почекај нека се смири лицето па пробај пак. Ако истото се случи има некоја состојка што не ти одговара
Devojki imam mali minimalni brcki na celoto i mislam deka toa e poradi sto na kozata do lani ne i pruzav nega i plus od aknite, dali moze da mi preporacate nesto sto navistina vi pomognalo i se povlekle? (Minimalna brcka , Sto mozebi e i normalno za 19 godini) Ve molam za pomos produkt ato navistina pomaga, cenata ne e bitna. I sekako da ne e ogranicena vozrasta za koristenje. Vitamin c , hijaluronska , neznam stvarno, ve molam pomos i iskustva .
Здраво дали овој серум е навистина ефикасен во осветлување на темните дамки? Или ако може да ми препорачате нешто друго за осветлување на кожата?