ух цената. Колку време време го користиш? Задоволна си? Ја витон го користам, немам пробано нов, а имам ептен осетливо лице
Јас имав тестер и многу убаво ми делуваше на лицето,бојата ми се изедначи,флеките ги снема. После си го земав од мкд ама заврши летото и не го отворив воопшто. Сега планирам да го отворам зашто ептен убаво ми го правеше лицето,џам чисто, свежо и здраво.
Devojcinja, sakam C serum da zemam pa na misla sum koj od ovie. Inace koristam: -Hijaluron na HadaLabo -Nijacinamid na Revox -Centella serum na Purito -Effeclar serum na LaRoche (toa e so salicilna,blag hemiski piling) -Retinol serum na CeraVe -sprej so Zink na Novexpert -dnevna krema tonirana Mossa so Spf -nokjna krema Weleda Skin Food -Tonik na Eveline - Clean your skin - Maslen cistac na Balea - CeraVe foaming facial cleanser Ne koristam se vo eden den, normalno kombiniram. Sega liceto mi e staklo, no sakam da mi izbledat nekoi fleki od stari akni sto mi ostanale, pa da vklucam i C-vit, citav ovde deka pomaga za toa. Thanks.
Искрено овие серуми не знам колку содржат витамин Ц, јас би ти препорачала да земеш на Оливал - серумот Витамин Ц (сега е на попуст), на Виши или на Ла Рош. Верувам и на NovExpert дека е добар, ама 3070 денари е претерана цена.
Здраво на сите, Дали од вас некоја користи ниацинамид како серум и колку често може да се става утро/вечер?
Јас користев насабаје само , еднаш дневно, ама ми го исфрли лицето и ми ја правеше премасна кожата, и го прекинав. За тој на the ordinary зборувам
Наутро/вечер сеедно,само што не е доволно само ниацинамид. Треба и хујалуронска киселина, крема и крема со спф за наутро.
Ова е крем. Пишува дека е наменет за сите типови на кожа ама не е доволно масен за сува кожа. Каков тип на кожа имаш?