Јас го користам. Серумот е чудо. Корејската козметика е нешто прекрасно. Конкретно за серумов. Го буди лицето, го освежува .. прекрасен е !!
Пишува Made in Korea Се става на чисто лице пред помада. Јас го ставам навечер. Инаку трае не се троши баш брзо зашто малку се става.
Можеби го продаваат како корејски нашиве,но го нема на официјалната листа на корејски фармако или козметички производители,всушност има реклами за него кај нас или србија.Нема ни рецензија за него.Јас не би го купила бидејки за таа цена има серуми кои се веке проверени и широко се користат со видливи резултати но само ако се користат со сите чекори на корејската козметика,а ги има 10.Штета што малку пишуваме на таа тема бидејки е стварно одлична кометика.
Да ,јас ја нарачувам од кај нив,на yessstyle или на ebay поштарината е бесплатна таму,а рутината од десет чекори брзо се учи ,а лицето стакло.
Има да,ама одма се гледа копија и по цена и од продавач,купувам кај проверени продавачи со фидбек 99,7% и нагоре и нема грешка,а на првиот сајт се плаќа поштарина освен прва нарачка од над 30$ ,имам нарачувано и од таму. Инаку ја пратам оваа блогерка за нивна козметика. https://fiftyshadesofsnail.com/
Зошто мора кај нас да се купува ,а не од интернет? Па 21 век сме луѓе,ке бираме што ни одговара,но кој како сака,веке реков,за таа цена има многу подобар ,а што е најважно многу повеке тестиран и рецензиран. Никаде на сајтот на увозникот во македонија нема од каде е увезен др витон,а ниеден производ на др витон нема ни на најголемиот американски сајт за козметика ихерб,а имаат огромна палета на производи дури и чаевите на алкалоид ги има.
Значи јас убаво те прашав, ти пиша имало кај нас други добри ти реков кажи ми кои се тие кај нас што се продаваат. Не ме интересира нарачки од интернет тоа не е кај нас продавање.
Никаде не пишав кај нас! Читај подобро .Реков дека има многу подобри ,а тоа што не те интересира интернет купување е твој проблем,не ме интересира.
Јас се убив од читање , и оваа е добра, http://www.snowwhiteandtheasianpear.com/p/routines-by-skin-type.html А и од нарачување богами.Многу убави производи имаат .Ако те интерсираат сигурни и брзи селери,ке ти пуштам на лп.
@Ginger^ serumot go ima vo Dm. @Cosmi sto imas konkretno naracano i od sto si zadovolna? Mene serumot mi e pri kraj pa bi probala nesto po preporaka Jas kupuvam samo od nadvor koga imam sansa. Od koga se rascu deka fejkovi se prodavaat vo Cosmo mi e sube da lupnam pari za nesto poskapo tuka kaj nas. Patrm se sto ide na balkanov e felericno.