Многу е леден и воопшто не иритира. За жал прекинав да го користам бидејќи ми се појавија акни (не од него) па ја користам целата линија на Ла рош ефеклар дуо и немам како да го вметнам.
Hijaluronska kiselina ili vit c za osvezuvanje na lice? Na periodi kozata ja osekjam posle 8h rabota Kako izmorena, glavno mi treba za osvezuvanje. 25godini imam
Немам искуство со серумиве јас почнав да користам од лани ,на 32 год но само есен-зима, преку потоплите месеци користам хијалуронска и вит Ц или серумот на Estee Lauder ANR
@free.mind *** А за серум ако не ти е важна цената Тој лево. Кога има попусти секогаш го земам. Одличен е многу пати го имам користено Или можеш преку ден серум со вит Ц на Новексперт И навечер серум со хијалуронска киселина
За прв пат внесувам ниацинамид во рутината, тој на Балеа го користам навечер но не сум сигурна дали правилно, па да прашам најпрво правам double cleansing, па дури ми е кожата влажна (не скроз водена), нанесувам од серумот. Чекам неколку секунди да се впие, не сосема, кожата да ми остане влажна, па нанесувам крема Is it ok? Или треба да го нанесувам на сува кожа и да чекам тој сосема да се впие па да ставам крема? Исто наутро почнав да го користам лосионот со хијалуронска на Hada Labo Tokyo, за него знам дека треба на влажна кожа, па исто чекам многу малку да се впие(не сосема, кожата да е влажна) па нанесувам крема дали и тоа е океј?
Ниацинамидот на сува кожа. Ова може да ти го исуши лицето ако го ставаш него само,треба да имаш дабл хидратација, што значи после него хујалуронска киселина,па крема,па крема со спф. Хујалуронската на влажна,не мора да чекаш да се впие можеш одма крема.