Да, одговара затоа што има витамин Ц во составот. Јас за брзо време забележав резултати. После серумот обавезно треба СПФ крем. Можеш прво да пробаш тестер од серумот кај Белина за да видиш дали ќе ти одговара. Еве неколку збора за него, баш денес го пофалив во соодветната тема.
Јас го користам и сум презадоволна. Флеките од акни што ги имав ми ги снема, а мелазмата драстично ми ја намали а сеуште го користам првото шишенце
Во East gate, Настел и Капиштец кај цветен пазар А нивни производи на др место има во Космо тинекс и ДМ
Дали некој го користел и мислење? (побарав низ темата не најдов мислење, се извинувам ако сум пропуштила) Ме интересира и со каков крем за лице ќе одговара, моментално го користам на Зиаја со козјо, а го имам и Биотен со витамин ц.
@Ugly Duckling Јас го немам користено , само да напоменам дека содржи ретинол внатре @Hatula јас го имав на тестерче, супер е за ноќна употреба , ама воедно и се мислев дали некогаш да го земам зошто имам мрсна кожа. Маслен серум е инаку
Да маслен серум е и за сува кожа е одличен. Пред него го користев на Килс midnight серумот и од овој на Novexpert сум позадоволна. Е за мрсна кожа не знам како би бил искрено, да не ја мрси дополнително после неколку користења…
Може со било која, ама ако го ставаш сабајле, мораш спф крем да ставиш. Има витамин Ц и ретинол, без спф ќе ти направи флеки.
Јас го имам користено и мене лично ми помогна за регулирање на себумот на чело. Друга разлика конкретно не забележав.