Го купив еднаш и веке никогаш. Многу лош серум, ај што немаше никаков ефект туку е и леплив, многу лоша текстура има. Јас не би го купила, подобро земи се некој друг. Прекрасен е. Да го потрошам и сигурно ке го купам пак. Го освежува и изедначува тенот, брзо се впива и потребни се три капки за цело лице. Мада и да ставиш повеќе нема лошо. Се изненадив од серумов со оглед на цената.
Може да се става секој ден. За наутро и навечер исто може, тоа е повеќе индивидуално. На пример ако веќе користиш друг серум навечер, овој со витамин Ц може насабајле и после него обавезно СПФ крем.
Дали некој ги користел серумите на Dr Viton со витамин Ц и со хијалуронска киселина. И во едниот и во другиот има комбинација на состојки што мислам дека ми одговара за наутро да ги користам. Тој со витамин Ц содржи хијалуронска, а тој со хијалуронска содржи и витамин Ц. Барам баш таков комбиниран производ. Имам осетлива кожа со малку помрсна Т-зона. Имам над 40 години и немам многу брчки, ама да превенирам подобро од сега отколку покасно да средувам. Сега за сега најдов на EYenlip Vita C ampoule што ги има и вит Ц и хијалурон, ама се мислам да ги пробам и овие па да видам што повеќе ќе ми одговара.
https://www.bellina.mk/p/1030/acne-...silna-kiselina-protiv-akni-8-ml?categories=61 Здраво девојки дали некоја од вас го има користено овој серум ролон за акни, како сте задоволни дали е ефикасен?
До сега немам утнато хујалуронска серум, а оваа е најдобрата што сум ја користела до сега. Чекав 10дена да поминат откако ја користам за да пишам. Го омекнува, освежува и осветлува лицето, кожата изгледа plumped, пожелно е да се користи навечер и наутро, но почесто ја користам само навечер на чисто лице, а резултатот наутро е прекраснотии. Го препорачувам!
Jas ne bi go stavila toa na moeto lice ni na mojte akni, ova e moe mislenje ama imam senzitivna koza so akni i prvata sostojka na toa e Alkohol, ne nekoj dobar sto pomaga so drugite sostojki nego losiot i e staven kako prva sostojka sto znaci deka e vo golema koncentracija jas ne bi rizikuvala toa nekogas da go zemam ama tvoe si e.
Не се разбирам во состојки, не разгледав ни што има го прочитав само описот ми одговараше сакав нешто што се става само на акните и го нарачав веке. Ќе го пробам па ке видам како ќе ми делува.
Двата можат да се користат и насабајле и навечер, но како за почеток подобро би било да не се мешаат. Како што видов и серумот од Transparent исто има витамин Ц, но дополнително има и витамин А и Е па јас би рекла тој подобро ќе одговара навечер, додека Моса насабајле. Пробај на почеток секој серум да го користиш преку еден ден разлика за да видиш како ќе ти одговара на твојата кожа.
Se dodeka nemas osetliva koza kako mene nemas gajle teraj, samo bidi vnimatelna i vidi da ne ti napravi crvenilo ili nekakva iritacija
Јас хијалуронот го користам сабајлечки за хидратација и освежување, а snail навечер како серум против брчки. Не можам да кажам кој е подобар, може се погоди добра комбинација ама ептен ми легнаа на кожава, после месец дена ми стана многу измазнета, а ич немав големи очекувања.