И мене ме занима за овие, гледам има многу нови брендови на серуми во ДМ. Има едни REPUBLIC исто, дали некој ги има пробано?
Што да користам на лицето за третирање на флеки од акни? Каков серум, ниацинамид или ретинол? Што е поефикасно и дали има некој слично искуство
Iskustvo so coslovemetics.mk? Gledam na mnogu im imaat pomognato I postignato predobri rezultati, mislam da pobaram rutina pa ako ima nekoj dosea neka spodeli Iskustvo
Дали некој има искуство со овој серум. Имам комбинирана кожа. https://yeppeuda.mk/p/197/peptides-10-30-ml
Кој серум со витамин Ц ви е најдобар од ДМ ? Или нешто друго предложете за да ги намалам дамките од сонце * По можност поевтино нешто
Овој ти го препорачувам мислам дека го има во Дм и Космо. Само нема веднаш да имаш wow резултат ќе треба време, не е скап. После него ќе мораш спф крема со висок фактор.
Здраво девојки, сакам да прашам за мислење дали може да ги комбинирам овие два продукти за нормална до сува кожа за 25 год
Пред спф-то треба да имаш обична крема за лице, оти самостојно спф може да ти го пресуши уште повеќе.