Здраво девојки дали некоја од вас го има користено серумот Double C од Natural Welth и како сте задоволни?
Ми треба препорака за серум со вит Ц достапен во dm, sephora, douglas.. користев на true alchemy, но за жал овде каде што сум нема
Некое искуство со серумов? Го користам неколку недели и можам да кажам дека ми го исчисти лицето од брунки и мазно ми го направи. Некоја др придобивка има ли?
Од серумот со вит ц на гарниер само ја не глеам некој ќар или да го тргам не чини? И нешто за флеки и проширени пори да ми препорачате?
За флеки ти ги препорачувам ампулите со витамин Ц од Белина. Лани ги користев, драстично ми избледеа/намалија флеките од хиперпигментација. Една ампула ми беше доволна за две користења, навечер ставав.
Јас пред година дена имав земено од дм на неутрогена чистач розевиот и не ми одговараше за жал, но затоа за грбот ми беше совршен.Сепак може да се искористи немс потреба да си ги фрлиш парите за џабе ама како си сакаш
Овој серум јас го ставив како број 1 кога го користев,ќе бидеш задоволна освен хидратација нуди избелување на флеки, нерамнини на кожата. Одличен продукт.