Има на Ревокс мислам, на Ординери, не сум сигурна дали има на True Alchemy ( за овој провери на страната на Белина).
На рековс и јас го гледав 10% е во ДМ добро изгледа по состојки,јас го користам на facetheory со 15% бидејќи стварно сакам максимсално да ја средам кожава.
Mene mnogu mi pomaga Gerovital niacinamid 10%zink1% mi ja smiruva kozata ali sakam skroz da gi snema i tie nekolko tvrdi potkozni akni sto gi imam
Серумот на Накоми со витамин Ц го пробала ли некоја? Јас отворив на натура сиберика еден ама ме нафрла…
Колку би бил шипинг? Ми треба и мене обнова на цела козметика , лицето ми е крш, може поарно до Солун да се тркне
Мене на Накоми ми е сосема ок, ме плашеше тоа што е 15%. Го користам наутро, после него ставам од зелената крема на Конопка, па спф.
Еднаш имав тестер од него ама мене искрено ми беше онака .Дава убаво како хидратација се впива ама бидејќи е серум си треба некоја јака крема после него барем мене ми требаше иако имам комбинирана кожа. Зависи и што сакаш да постигнеш со нејзе имаш и поевтини такви серуми со такви главни состојки и почисти секако
Zdravo devojki dali nekoj go ima koristeno ovoj serum za akni imam problem so takvi bolni akni? Ili podobro ovoj da go zemam so niacinamid?
Ако се хормонски немој да ставаш киселини ќе те пече лицето, подобро земи некоја мешавина со помал процент за да видиш како ќе реагира кожата па потоа за одржување ќе нанесеш серум односно тогаш кога нема да те болат.
Nemam mnogu samo pred PMS mi izleguvaat 2-3 ali posle mi ostanuvaat kako fleki zatoa prasav dali Nacomi e dobar za toa?
@IamSexyAndIKnowIt Да го пробаш серумов ептен е добар за мрсна кожа, плус ако имаш акни ги суши и истите ги снемува за неколку дена. Порите се чисти,лицето е мазно, пудрите убаво легнуваат и што е најважно помалку се мрси кожата. Го има во дм околу 500 и нешто денари.
Треба да воведам цинк дефинитивно, инаку го имам од истиот бренд серумот со хијалуронска киселина и предобар е. Ќе го земам овој на следно идење во ДМ. Инаку еден период пиев цинк таблети, не сум сигурна дали и тоа дополнително влијае врз лачењето на вишок маснотии. Ги прекинав брзо.