А што фали на тој? Мене неколку другарки ми го препорачаа. Едната го користи и за себе и некогаш на ќерката тинејџерка на мозолчиња става. Јас еднаш го купив и мене не ми беше ништо посебно Ако е ептен проблемтичен да им кажам.
Јас на надусница имав флека и тоа доста силна дури како бркови да имав Крајно решив да пробам со Вит Ц серум оти ниацинамид серумот не ми помогна ама баш ич. И земав од Ревокс (ваљда така се викаше марката) серум вит Ц 20% иако се мислев за оној на Гарниер ама идев според тоа да има поголем процент. И сега после месец дена можам да кажам дека скоро и да не ми се познава флеката.
Ај баш сликни го составот да видиме што како е. Пошто на гугл фирмава практично не постои (освен на наш пазар). Ниту ривју ниту состав неможеш да најдеш. Ниту пак потекло на фирмава и каде се прават
фала ти, Дали би ми препорачала уште нешто ако не ти е тешко за превенцоја на брчки ? Немам сеуште нешто мн ама мислам дека е време да почнам..
Не знам колку год имаш, ако имаш 28+ можеш ретинол да земеш , само на почеток ќе го користиш еднаш неделно , и тоа само навечер. Наутро обавезно спф крема. https://coslovemetics.mk/product/geekgorgeous-a-game-5-0-05-retinal-serum-28ml/ Имаш ретинол и од Накоми , ама мене не ми одговараше најмалата концентрација ми правеше црвенило. Јас сега само пептидниот серум го користам , многу сум задоволна.
30 год сум, ќе ги земам и двата, и плус витамин ц и крема со спф таа секако веќе ја користам. фала ти многу
според состојки е добар искрено е сега не знам која цена е ретко ги загледувам ама добар бренд се. Од се тоа би го пробала од нив
Го користела некоја пептидниот серум на Mary&May? Се мислам меѓу овој и серумот на Nacomi. Спојлер Цената им е тука некаде, повеќе ме интересираат искуства па ако некоја користела нешто од ова, нека сподели импресии.
Го имаш користено Nacomi? Чисто за споредба. Најверојатно ќе го земам Mary&May, нешто во последно време ептен ми се омилени нивните продукти за нега на лице.