Серијава е топ. Секоја вечер со сестра ми си ја гледам и едноставно уживам. Потресна серија но и поучна, мило ми е што има среќен крај.
немојте пак да ја раскажете серијата во спојлери како карасевда... инаку...што се однесува до серијата..интересна е за гледање..малце поразлична од другите љубовни турски серии.. и многу ме нервираше овој ,,таткото'' на Мелек..мислам да ми биде комшија до мене..и да слушам како малтретира вака мало невино детенце..ќе му ги извадам очите и ќе го лежам во затвор... како и да е..сега баш ми е мило што наставничката го зеде девојчето..баш си одговараат како мајка и ќерка..
Mnogu ubava i tazna serija koga vika mamoo mamicke srcevo mi se krshi se ezam cela Ne mi e jasno zashto vistinskata majka bila vo zatvor? Mnogu me interesira shto ke bide ponataka
Може да ја споделиш причината? Јас само на турски ја најдов серијава. Да не знае некој со српски превод да не ја има?
Серијата е римејк на јапонската драма Мајка . Оригиналот има само 11 епизоди колку што првично требаше да има и турскиот римејк. Но!! Бијдеки имаше страшно висок рејтинг, турците ја провлекоа приказната до недоглед и дури едно време ја расипаа ( по мене ) серијата.
Добро а зошто ја прекинаа парампарче баш во последните неколку епизоди? Можеа да почекаат да заврши па да ја дадат серијава.
Spoiler Мајката го убива таткото на Зејнеп кој е насилник и ја малтретира. На судењето ја застапува адвокатката која ја посвојува Зејнеп.
Несмасната тетка ќе го заплаши ли доволно новинарот да не објавува дека Мелек е жива и киднапирана? Како ќе се дознае дека Мелек е жива?
Новинарот ќе се зближи со Зејнеп или само е пролазен лик? Ќе ја прифати Зејнеп понудава од новинаров?