Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Се гордеам со...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од anickata, 27 август 2010.

1. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Се гордеам со мајка ми!!
    Се гордеам и со дечко ми, зашто претрпе премногу работи заради мене, што сеуште успева некако да се справи со мене.
    иако често знае да ми скака на живци.. :wasntme:

2. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Се гордеам со она што сум СКОРПИЈА у хороскоп.. оооооооооо сите има пар4енценценценце да станете од менеее ЈУПИИИ!! :devil: :devil: :devil: :devil: :envy: :@

3. Didi-13

Didi-13 Активен член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    12
    Мајка ми и татко ми, тие се моите херои... Љубовче до вас :l: :l: :l: :*

4. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Се гордеам со моите, а најмногу се гордеам со мм тој е мојата потпора, мојата среќа, мое СЕ. :$ :inlove:

5. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    самата себе :clap:

6. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Се гордеам со моите родители и се ќе направам да не ги разочарам и натажам со самата себеси.Никогаш не ми пререкле за ништо затоа што имаат доверба во мене,а јас ќе се потрудам тоа секогаш така да остане.Се гордеам што останав досега на вистинскиот пат и се надевам дека ќе останам секогаш(дрога,цигари,алхохол :shake: ).Се гордеам со себе поради тоа што успеав да останам она што сум без разлика на се...се горедеам со мојата комуникативност,со она што секогаш ќе бидам до некој на кој ќе му бидам потребна,се гордеам со мојата голема љубов за секого посебно кон моите баба и дедо :inlove: се гордеам со мојот брат...и се горедеам за секое добро дело сторено за себе или за било кого и било што...се надевам и си ветувам на самата себеси дека никогаш нема да направам нешто што ќе ми ја разниша мојата гордост и гордоста кон мене на моите родители :)

7. malecka91

malecka91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    68
    Се гордеам со мајка ми која и по тешката болест која ја имаше,и по смртта на татко ми остана херој. Те сакам мамичко моја :hug: :*

8. Whitecloud95

Whitecloud95 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    381
    Се гордеам со самата себе, со моите родители, со дечко ми, затоа што едноставно е прекрасен, за се ми попушта. Ме трпи кога сум најлоша, ме сака искрено. Се гордеам и со својот решителен став. Ако посакам нешто да направам, би поминала преку секаква препрека.

На nice-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    22.340
    1. мојата истрајност, амбиции и способност за самоконтрола. :muscle:
    2. маж ми

На mariatim му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    12.528
    се гордеам најпрво и најмногу со самата себе..се откажав од соништата за мечтите од детството а бев само чекор до нив се откажав за љубовта и не жалам за тоа,се омажив млада незнаејќи ништо,а научив се дозволив да ме измамат некои луге кои за тоа живеат и носат маски а под тие маски олоши...а јас сепак издржав збор не реков на секое нивно лошо враќав и враќам со добрина (не вреди ама ајде таква сум) сега живеам сама со мм и некогаш уствари мн често мн тешко ми паѓа што немаме уште бебе плачам но пред да дојде тој од работа..солзите мои ги нема ручекот е на маса и си ставам насмевка само него да го гледам срекен на секоја препрека стојам исправено(се правам силна) а внатре умирам а мозеби шстом можам да се преправам и навистина силна сум но незнам...преживеав мн работи мислејки дека ако јас сум добра и искрена така ке ми се возврати но не...ме разочараа мн мн луге но ете сепак јас не се изгубив себеси и тоа што го носам во себе ...простувам и пак сожалувам се надевам ГОСПОД ке ме награди за тоа ...а не сакам мн...сакам само едно детенце и да си бидеме срекни со мм зашто мислам дека заслужуваме

11. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    се гордеам пред се со мене пошо постигнав многу работи(не матријални )
    се гордеам со мама и тато, прекрасни се
    и се гордеам со него, со дечко ми пошо помина низ се низ сите пречки и идеме понатаму :D

12. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    со моите внуци :) :) овие се нај нај :)
    мама,тато,сесус,и љубеното нормално и со нив

13. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    2.923
    Се гордеам со МЕНЕ 8) :*

14. LikeDomino

LikeDomino Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    25
    Се гордеам со мама и тато, бидејќи тие правеле, прават и ќе направат се за да ни е убаво на мене и брат ми :)

15. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    Се гордеам на себе и покрај се останав јака и непопуштив, се гордеам со моите родители што не се совршени ама се мои и никој нема да ги замени, се гордеам со сестрами оти како моја сенка стои над мене секогаш и ми помага кога најмногу ми треба, се гордеам со мојата љубов што е толку добра душа и ме сака безусловно :) :l: ве сакам најмногу на целиот свет

16. V.e.n.e.r.a

V.e.n.e.r.a Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    18
    мојата преубава СЕСТРА :inlove: :* :l: :angel:

17. Pique1997

Pique1997 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    8
    Сестра ми...т.е. од секогаш сум се гордеела со неа.. ама сеа ме изненади .. и мое душиче е... :inlove:

18. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Брат ми како да е роден под среќна ѕвезда многу убаво пее блазе си му :)

19. fox.megan

fox.megan Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    Се гордеам со моите родители што постигнаа толку многу сами во животот без никој да им помогне и што прекрасно не воспитаа и се грижеа за мене и за мојата сестра :l:

20. sweetgirl92

sweetgirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    459
    Допаѓања:
    1.896
    Се гордеам со татко ми, зошто тој е најсилниот и најхрабриот човек што го знам. Исто така се гордеам со сестрами и јас би сакала да го имам тој нејзин цврст карактер. Ве сакам најмили мои. :inlove: :*