Се гордеам со тоа што сум млада мајка и тоа што имам прекрасна керка Се гордеам со самата себе што никогаш не се откажав од моите соништа и желби.
Se gordeam so sebe si sto posle se sto mi se ima sluceno jas seuste stojam na noze i se gordeam so moite rodite i mojot mal bebush
Исто. И со тоа што никогаш не сум се направила ѓон пијана како повеќето мои врснички кои секој викенд влечејќи си идат дома. И се гордеам со тоа што секогаш го постигнувам тоа што го сакам, без разлика колку е тешко патот до тоа нешто и колку пати ќе паднам на земја, а ќе станам со уште поголема волја.
Се гордеам на мојата чиста душа и каква личност сум. Свесна сум дека ретка сум и затоа нема да паднам пред искушенија да направам нешто лошо и да си ја поматам чистотата.
Се гордеам со татко ми.... Тато ти ја посакувам сета среќа, ти си гордост моја ,моја среќа ,мое јас Те сакам тато
Се гордеам со тоа што сум го постигнал сам со соптвен труд и пот во животот тоа ми дава мотив за да продолжам понатака уште посилно и похрабро
Со себеси, со тоа што успешно се реализирав како мајка и имам уредено и среќно бебе,што успеав да знае ред. Се гордеам и со мм, за тоа колку е вреден и мисли за иднината
So sebesi Sto pominav niz depresii ankcioznosti,eden kup zdravstveni problemi,familijarni problemi. Se gordeam sto poleka pocnav da se prilagoduvam na promeni namesto da im se sprotivstavuvam,sto nauciv da pustam nekoi raboti od race koi ne se vo moja kontrola,sto sum tolku silna licnost i potpora na majka mi i drugi bliski licnosti,sto nauciv da postavuvam granici vo odnosite so nekoi luge,sto konecno znam sto sakam vo mojot zivot a sto ne
SO 1. detenceto moe najmilo 2. toa sto sekogas go zboruvam toa sto go mislam direkno vo lice 3. borbata sto ja imav so site okolu mene poradi izborot na mojot soprug (so pobeda na kraj se razbira).
Со маж ми, со тоа колку е грижлив и пожртвуван. Со тоа што се има постигнато сам, а има постигнато доста. Знам дека не му е лесно, но со сите сили се труди да ни обезбеди се. Затоа јас сум тука за да му дадам целосна поддршка, да знае дека секогаш сум тука за него и има грб каде да се потпре. Се гордеам со НАС како тим.
Se gordeam so majka mi, so sin mi dusickata moja..........t tatko mi koj premnogu mi nedostiga, se bi dala samo da mozam uste ednas da go gusnam