СЕ ГОРДЕАМ СО МЕНЕ. Се што е дел од мене.. секој дел е значаен. Мојот карактер е најбитен и се гордеам со родителите што ми ја дале таа насока во животот.
СЕ ГОРДЕАМ СО МАЈКА МИ! НАВИСТИНА И ПОКРАЈ РАЗВОДОТ КОЈ ГО ИМАА СО ТАТКО МИ И ПОКРАЈ НЕГОВОТО ЗАМИНУВАЊЕ ВО ДРУГА ДРЖАВА УСПЕА САМА БЕЗ НЕЧИЈА ПОМОШ ДА НАПРАВИ ОД НАС ЧЕСНИ ДЕЦА ДА НЕ ИЗГЛЕДА СИТЕ ДА НЕ ОДНЕСЕ ДО ЕДЕН ПРАВ ПАТ... НАВИСТИНАСЕ ГОРДЕАМ СО НЕА И ЈА САКМ НАЈМНОГУ
Се гордеам со тато иако го нема повеќе,секогаш ГОРДА што сум негова крв...неговата добрина,чесност,љубов....ми фалат све постигна сам во животот не воспита и не насочи во животот...а потоа замина,без да се израдува на нашите успеси на кои тој не учеше како да ги достигнеме Се гордеам со мама-застана на нозе и се бореше со сите страшни работи што ни с е случуваа после неговата смрт....без неа не би успеале,те сакам Се гордеам со сестра ми и самата се,тешката судбина не направи послилни и ни даде мотив заради него да успееме и одозгора да остане горд на нас... Се гордеам на дечко ми и неговите успеси-копија на татковите врлини
се гордеам со самата себе сто доказав дека сум искрена и силна ли4ност која и кога губи губи со дигната глава.со тоа сто сум амбициозна и постигнав многу цели сто ги зацртав а падовите ми се мотив да продолзам напред но овојпат помудро.бтв се гордеам со мојата фамилија која е многу реална и која ми е омиленото друство ги обозавам
Се гордеам со постоењето на моето најмило суштество, го почуствував најбитното во животот, единствена е, моја е на ваков или онаков начин! <3
Се гордеам со себе што станав многу посилна во карактер , не сум веќе плашливка како што бев , се спротиставувам на секого што се обидува да ме повреди ,или да ми одземе нешто што знам дека сум го заслужила,се гордеам со моето семејство , родителите и бате и цеце , на мама и тато што се добри луѓе и ме воспитаа да го гледам секогаш својот живот и само мојот живот да го живеам а не на другите како што прават некои сестрами што секогаш ме подржува ,бато кој го мислиш дека не знае да се справи со нештата а он најдобро ,на мојот сопруг кој секогаш се обидува да ми удоволи, и најважно од се што сум ХРИСТИЈАНИН затоа што оваа вера не учи на љубов и добрини ,а не на убивање и омраза
Со она во што израснав и со сестра ми. Ти завидувам на успесите! И секако мамичка. Од нула, до што? Фала што ме роди ти а не друг некој.
Се гордеам со моите успеси во врска со училиштето. (натпревари, тестови и сл.) Се гордеам со мојата фамилија.
се гордеам со своите дечиња тие ми се најголемото богатство !!! И секако горда сум на прекрасниот сопруг и на самата себе
Со својата тврдоглавост и гордост. За некого може се проблем, мене ми се најсветото нешто! Од личности дефинитивно со мајка ми која цел живот го посветила на тоа да ми обезбеди се што ми е потребно.
Се гордеам со мајка ми таа е херој што све претрпела во животот само за мене НАЈМНОГУ НА СВЕТ ЈА САКАМ!!! позз