Се гордеам со мојата баба која наполни 87 год.која проживеа толку тешки моменти во животот но сепак еве ја до ден денес на нозе и храбро чекори низ животот! Горда сум на тоа што ме исчува и направи од мене човек каков што сум денес(се разбира покрај моите родители)..Горда сум што ја имам и што секогаш успева на секого да му влезе под кожа! Тоа е мојата супер бабичка
Се гордеам со тоа што покрај сите падови во животот јас сум успевала да застанам на нозе, да останам приземна и да размислувам трезвено. Се гордеам со тоа што секогаш сум спремна да им помогнам на оние кои ми значат, секогаш се трудам да бидам тука за нив, да дадам добар совет. Се гордеам со тоа што и покрај се ја задржувам насмевката на лицето.
се гордеам со мојата тетка, начинот на кој ги прифаќа работите кои ги носи животот, а ПРЕД СЕ се гордеам со неа затоа се што створила го направила сама, а почнала без ништо најмногу си ја сакам најмногу ме разбира и секогаш е тука за мене, мојата втора мајка и мојот идол си се гордеам и со некои мои карактеристики и со мојата мајка
Се гордеам со татко ми,ваков човек нема да се роди пак,начиноот на кој го гледа животот, како чесно заработува, каков чоевк станал иако на рани години е останат без татко.. ТЕ САКАМ ТАТИЧКО НАЈМНОГУУУ!
Ова може ќе звучи нарцисоидно, ама само јас си знам низ што поминав за да стигнам до ова, затоа...се гордеам со тоа како изгледам
Се гордеам со мајка ми.. многу силна жена.. Се гордеам и со сестра ми, знае да се снајде за се и многу постигнува.. се гордеам со татко ми добар човек е и се гордеам со самата себе а најмногу со изборот на факултет...
Се гордеам со мајка ми и татко ми(навистина многу амбициозни луѓе)! Секогаш се трудат да ни удоволат на мене и сестра ми и успеваат! Се гордеам и со сестра ми Навистина постигнува голем напредок во каратето
се гордеам со себе не дека сум нарцис и нешто многу се обожавам си се чудам на тоа како се справувам со се.
ВЕЌЕ ИМАМ НАПИШАНО СО КОЈ СЕ ГОРДЕАМ И ЗОШТО ТОА ГО НАПИШАВ ОД ДРУГИОТ ПРОФИЛ АМА НА ТОЈ ЈА ЗАБОРАВИВ ЛОЗИНКАТА ПА СИ НАПРАВИВ НОВ ИНАКУ ЕВЕ ГО МОЕТО МИСЛЕЊЕ СЕ ГОРДЕАМ СО МАЈКА МИ! НАВИСТИНА И ПОКРАЈ РАЗВОДОТ КОЈ ГО ИМАА СО ТАТКО МИ И ПОКРАЈ НЕГОВОТО ЗАМИНУВАЊЕ ВО ДРУГА ДРЖАВА УСПЕА САМА БЕЗ НЕЧИЈА ПОМОШ ДА НАПРАВИ ОД НАС ЧЕСНИ ДЕЦА ДА НЕ ИЗГЛЕДА СИТЕ ДА НЕ ОДНЕСЕ ДО ЕДЕН ПРАВ ПАТ... НАВИСТИНАСЕ ГОРДЕАМ СО НЕА И ЈА САКМ НАЈМНОГУ.....
се гордеам со моите способности ништо не ми бега од рака што и да фатам и со моите родители кои ми го разубавија животот ме подржа во се и сешто
Поради многу причини се гордеам со мајка ми,жена што и покрај се стои на нозе и дава се од себе да израсне убаво воспитани три ќерки. Се гордеам и со татко ми..иако нема високо образование и предобра плата сепак на многу чесен начин го заработил секој денар. Се гордеам и со моите сестрички. За ништо на светов не би ги менувала и доколку би имала шанса да се родам пак,би сакала да бидам во истото семејство.
Со мојот дедо,татко на татко ми.Преживеа неколку срцеви удари,ја помина и операцијата,и после еден месец се крена на нозе повторно.Работи во својата работилница правејки буриња,продава на пазар,оди на лозјето речиси секој ден.Вистински феномен.
Се гордеам со него ! Толку толерантна личност,толку фер и дружељубива.. не сум сретнала до пред два месеци What can I say.. He is perfect..
многу се гордеам со моите родители.тие се светлината која ја гледам во мракот.успеале од мене и од брат ми да направат луѓе,да не извадат на прав пат.се гордеам и со брат ми,иако понекогаш сме како том и џери го сакам премногу,тој е мојот заштитник.личност која е мојот идол е мојата тетка(сестра на татко ми). таа ми е пример за како треба да изгледа една жена,амбициозноста што ја поседува е невероватна.мојот живот би бил многу различен ако ја немало неа.иако е далеку во друга земја,си ја носам во срцето како моја втора мајка,и одвај чекам да ја видам,многу ми недостасува.исто така да не ги заборавам и тетин ми(нејзиниот маж) и нејзините ќерки,кои ги чуствувам како поголеми сестри. И крајно се гордеам со самата себеси што успеав да станам личноста која што сум.
So sebe se razbira moite roditeli koi me stvorile da ne bile tie jas nemalo denes da postojam so mojot brat koj dosta mi znaci , i decko mi bez koj nemozam da zamislam eden den, toa se lugeto so koj se gordeam
Се гордеам со сама себе. И покрај тоа темпо на станување во 5 сабајле и поминување 12 саати на факултет,пак успеав тоа што го успеав. Да завршам прва година без ниту едно паѓање на колоквиум, а потоа и испит, ниту еден кикс и да бидам единствена во тоа од 100 студенти.. Знам колку труд вложив и уште се гордеам со тоа.. Дај Боже сила и за оваа година исто..