Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Се гордеам со...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од anickata, 27 август 2010.

1. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Се гордеам со мојата баба која наполни 87 год.која проживеа толку тешки моменти во животот но сепак еве ја до ден денес на нозе и храбро чекори низ животот! Горда сум на тоа што ме исчува и направи од мене човек каков што сум денес(се разбира покрај моите родители)..Горда сум што ја имам и што секогаш успева на секого да му влезе под кожа! Тоа е мојата супер бабичка ;)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Се гордеам со тоа што покрај сите падови во животот јас сум успевала да застанам на нозе, да останам приземна и да размислувам трезвено.
    Се гордеам со тоа што секогаш сум спремна да им помогнам на оние кои ми значат, секогаш се трудам да бидам тука за нив, да дадам добар совет.
    Се гордеам со тоа што и покрај се ја задржувам насмевката на лицето. :)

3. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    се гордеам со мојата тетка, начинот на кој ги прифаќа работите кои ги носи животот, а ПРЕД СЕ се гордеам со неа затоа се што створила го направила сама, а почнала без ништо :) најмногу си ја сакам најмногу ме разбира и секогаш е тука за мене, мојата втора мајка и мојот идол
    си се гордеам и со некои мои карактеристики и со мојата мајка :)

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Се гордеам со татко ми,ваков човек нема да се роди пак,начиноот на кој го гледа животот, како чесно заработува, каков чоевк станал иако на рани години е останат без татко.. :(
    ТЕ САКАМ ТАТИЧКО НАЈМНОГУУУ! :inlove: :inlove:

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Се гордеам со самата себе :rofl:

6. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Ова може ќе звучи нарцисоидно, ама само јас си знам низ што поминав за да стигнам до ова, затоа...се гордеам со тоа како изгледам :rofl: :emo:

7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Се гордеам што се замарам да ги прочотам лектирите и да си уживам кога соучениците ќе читаат :)

8. kikus02

kikus02 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    14
    се гордеам со татко ми !

9. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.365
    Допаѓања:
    3.698
    Се гордеам со мајка ми.. многу силна жена.. :inlove: Се гордеам и со сестра ми, знае да се снајде за се и многу постигнува.. :inlove: се гордеам со татко ми добар човек е и се гордеам со самата себе а најмногу со изборот на факултет... :D

10. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Се гордеам со мајка ми и татко ми(навистина многу амбициозни луѓе)! Секогаш се трудат да ни удоволат на мене и сестра ми и успеваат! Се гордеам и со сестра ми :) Навистина постигнува голем напредок во каратето :clap:

11. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    се гордеам со себе :$ не дека сум нарцис и нешто многу се обожавам си се чудам на тоа како се справувам со се.

12. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    ВЕЌЕ ИМАМ НАПИШАНО СО КОЈ СЕ ГОРДЕАМ И ЗОШТО ТОА ГО НАПИШАВ ОД ДРУГИОТ ПРОФИЛ АМА НА ТОЈ ЈА ЗАБОРАВИВ ЛОЗИНКАТА ПА СИ НАПРАВИВ НОВ ИНАКУ ЕВЕ ГО МОЕТО МИСЛЕЊЕ

СЕ ГОРДЕАМ СО МАЈКА МИ! НАВИСТИНА И ПОКРАЈ РАЗВОДОТ КОЈ ГО ИМАА СО ТАТКО МИ И ПОКРАЈ НЕГОВОТО ЗАМИНУВАЊЕ ВО ДРУГА ДРЖАВА УСПЕА САМА БЕЗ НЕЧИЈА ПОМОШ ДА НАПРАВИ ОД НАС ЧЕСНИ ДЕЦА ДА НЕ ИЗГЛЕДА СИТЕ ДА НЕ ОДНЕСЕ ДО ЕДЕН ПРАВ ПАТ... НАВИСТИНАСЕ ГОРДЕАМ СО НЕА И ЈА САКМ НАЈМНОГУ..... :* :* :* :*

13. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    се гордеам со моите способности ништо не ми бега од рака што и да фатам и со моите родители кои ми го разубавија животот ме подржа во се и сешто

14. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    Поради многу причини се гордеам со мајка ми,жена што и покрај се стои на нозе и дава се од себе да израсне убаво воспитани три ќерки.
    Се гордеам и со татко ми..иако нема високо образование и предобра плата сепак на многу чесен начин го заработил секој денар.
    Се гордеам и со моите сестрички.

За ништо на светов не би ги менувала и доколку би имала шанса да се родам пак,би сакала да бидам во истото семејство.

15. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Со мојот дедо,татко на татко ми.Преживеа неколку срцеви удари,ја помина и операцијата,и после еден месец се крена на нозе повторно.Работи во својата работилница правејки буриња,продава на пазар,оди на лозјето речиси секој ден.Вистински феномен.

16. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Се гордеам со него !

Толку толерантна личност,толку фер и дружељубива.. не сум сретнала до пред два месеци :x

What can I say.. He is perfect.. :$

17. plavata212

plavata212 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    566
    многу се гордеам со моите родители.тие се светлината која ја гледам во мракот.успеале од мене и од брат ми да направат луѓе,да не извадат на прав пат.се гордеам и со брат ми,иако понекогаш сме како том и џери :lol: го сакам премногу,тој е мојот заштитник.личност која е мојот идол е мојата тетка(сестра на татко ми). таа ми е пример за како треба да изгледа една жена,амбициозноста што ја поседува е невероватна.мојот живот би бил многу различен ако ја немало неа.иако е далеку во друга земја,си ја носам во срцето како моја втора мајка,и одвај чекам да ја видам,многу ми недостасува.исто така да не ги заборавам и тетин ми(нејзиниот маж) и нејзините ќерки,кои ги чуствувам како поголеми сестри.
    И крајно се гордеам со самата себеси што успеав да станам личноста која што сум. :)

18. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    88
    So sebe se razbira moite roditeli koi me stvorile da ne bile tie jas nemalo denes da postojam so mojot brat koj dosta mi znaci , i decko mi bez koj nemozam da zamislam eden den, toa se lugeto so koj se gordeam :)

19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.811
    Допаѓања:
    25.410
    Се гордеам со сама себе.
    И покрај тоа темпо на станување во 5 сабајле и поминување 12 саати на факултет,пак успеав тоа што го успеав. Да завршам прва година без ниту едно паѓање на колоквиум, а потоа и испит, ниту еден кикс и да бидам единствена во тоа од 100 студенти..
    Знам колку труд вложив и уште се гордеам со тоа..
    Дај Боже сила и за оваа година исто..

20. verica94

verica94 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    28
    се гордеам со мојата мајка