Се заљубив во продавачка

Discussion in 'Канта' started by nelisumsrce, Nov 28, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nelisumsrce

nelisumsrce Активен член

Епа вака. Машко сум 19 години. Пред 2,3 дена отидов да пазарам во тинексот во кисела вода, и имаше две женски кои правеа промоција на овие новите грицки киписи микс. Приметив дека едната од нив постојано ме гледаше и се смешкаше, па потоа и изгледа и кажа на другарка и па и двете почнаа да се вртат да ме погледнуваат од време на време. Секој ден после тоа одев да купам по нешто и секој ден истото се случуваше. Девојката почна да ми се допаѓа, но незнаев како да се запознаам со неа, глупо ми беше да и пријдам. Вчера додека она се симна до доле, јас на масата за промоција и оставив писмо во кое што и кажав дека сум приметил дека ме погледнува и дека има нешто тука. И кажав дека е слатка, и дека ако има време за денес окулу еден и пол да се запознаме. Немав време да чекам да се врати да го види писмото па си отидов. Денеска по прв пат после неколку дена кога отидов сабајлево по леб видов дека масата за промоција е трганата. Највероватно завршила промоцијата. Навистина сум разочаран, зошто девојката навистина беше симпатична. Тажен сум дека нема да ја видам повеќе. Ако некои ја познава ве молам нека ми даде фејсбук од неа.

veren likes this.
  2. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Не мислам дека си се заљубил, бидејќи целата приказна траела 2-3 дена, туку само машко како на машко, ептен ти годело вниманието прво двете, а после едната поинтензивно вака да те подгрева со погледи. Прилично глупо од твоја страна, да оставиш писмо така, наместо да си собрал храброст и да му пријдеш на девојчето, бидејќи си ја имал совршената шанса: Промоција било, си можел да истапиш со заинтересираност за производот и од таму да тргне муабетот, ама не, морало по покомплцираниот пат :D Мене така некој да ми оставил писмо, би си помислила дека е шега некоја. Енивејс, ете се надевам дека може девојките ќе ти помогнат, а може па и самата девојка, ако е зачленета на форумот, ќе се пронајде, so good luck :)
    :d::drunk:

eloves and Bender Rodriguez like this.
  3. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Оооххх таа љубов ...

elimkd and ЕденЧлен like this.
  4. veren

veren Истакнат член

Писмото не успеало викаш ?

пробај со телеграма 100% ке успееш кратко и јасно

:sun:

5. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Ама ним работа им е да се смешкаат на луѓето и да ги привлекуваат за да се распрашаат за производите. Од каде таа идеја дека те гледала зашто и’ се допаѓаш? Па и’ оставил писмо - приметив дека ме гледаш. :D Знаеш колку си ја засрамил со тоа? Демек, видов дека ме гледаш, па еве да ти дадам шанса да не се мачиш. :D

И што е со насловов - се заљубив во продавачка? Девојка е таа, личност. Не ја нарекуваш продавачка, океј?

Значи вака: светот не се врти околу тебе. Ако ти се допаѓа некоја девојка, не си замислуваш дека ти прв си и’ се допаднал нејзе. Приоѓаш, се запознаваш и ја покануваш на кафе. Ако прифати, супер. Ако не прифати, престануваш да си замислуваш дека одбила од што ептен многу и’ се допаѓаш. Толку е едноставно.

Едит: ох, сега ги видов и другите мислења. Трол. Ај чао.
    Уште ова: кое е задоволството во тролање? Ако можеш да ми објасниш на кој начин те исполнува оваа активност, многу ќе ти бидам благодарна.

6. referentka

referentka Moderator Staff Member

Нели си женско и си бацил женска во уста ?!

honest girl and ♡BuBaLe♡ like this.
  7. nelisumsrce

nelisumsrce Активен член

Sto??

8. referentka

referentka Moderator Staff Member

Ова си го пишал....

9. Dust

Dust Game Over

Пааа...си се заљубил во промотерка..не продавачка:^)
    Среќа што не те рецнала на крај..
    Со такви категоризации како твоиве ни на крај памет не би сакала да правам муабет, а не нешто повеќе хаха

Someonespecial and veren like this.
Thread Status:
Not open for further replies.