Se nadevam deka se ke bide vo red...sin mi da nema potreba poveke od operacii,nisto poveke ne sakam,samo sin mi da moze da zivee normalen zivot
Се надевам дека еден ден се ќе биди поинаку, ќе се исполни еден свет со љубов и разбирање. Се надевам дека еден ден ќе ја видам Аурора Бореалис.
се надевам дека ќе си одлучам по кој пат да тргнам од година за после некое време во животецов да не ми иде да си пукнам од мака
Се надевам дека наскоро ке се решат моите грижи околу неизвесноста во сите животни ситуации кои ми претставуваат голем проблем. Вербата во господ дека конечно ке го живеам животот со полни гради ке ми се оствари.... Ништо не трае вечно така и мојата ситуација не е вечна...ке помине Сакам да сум среќен...зарем многу барам? Здравје нека ме служи другите работи кога ке им дојде време ке се решат.....
Се надевам дека наскоро ќе ти ја треснам врата најсилно што можам, па ќе чекам да излезе правдата на виделина.
Се надевам дека еден ден животот ќе ни биде поубав и подобар на сите во државава , па и на мене . Се надевам дека сеуште постои Бог , дека не не оставил во рацете на алчните политичари и не не заборавил .. Се надевам дека нема веќе да губиме другари , другарки , браќа , сестри по аеродромите , кои одат во потрага по подобар живот далеку од нас и од родното место .. Се надевам и дека ќе успеам да ги истерам мојте две најмили гулабчиња на прав пат , дека ќе станат добри и чесни луѓе пред се , и дека ќе имаат поголема среќа во животот од нас , дека ќе станат успешни во она што сакаат да го работат и учат . Се надевам дека Бог ми пружил доволно време во животов да ги пораснам и дочекам внучиња од нив ..