Се надевам дека дома ситуацијата ке се подобри .. ... и дека не направив грешка при одлуките кои несвесно, пребрзо, и спонтано ги направив.. Се надевам дека нема да ме разочара, и да направи да се каам за се.. ...се надевам дека ме сака !
се надевам дека оваа недела ќе си го купам најубавиот фустан,ќе ги имам најубавите нокти, и трепките ќе ми стојат најубаво...... (ама сум површна)
се надевам дека оваа недела нема да биде малерозна ко претходната ! се надевам дека нема да се појават пак некои малоумни и плитки луѓе што ќе ми го расипат расположението. се надевам дека нема се да ми биде во брзање и нема да доцнам се надевам дека до крајот на неделава ќе купам чизми високи до колена плус, со висока штикла се надевам дека ќе најдам карти за концертот на јк. и преубаво ќе си поминам се надевам на убаво временце барем уште овие денови..
Се надевам дека ќе го издржам 8 часовното пешачење и искачување многу ми е мрза али ќе нема многу вакви денови топли4ки ...затоа треба да ги искористиме овие последните максимално Walk to remember ќе ми биде ова ако преживеам
Се надевам дека моментално мисли на мене... и дека барем малку му значам во животот... и дека ќе се вратиме заедно... и дека се ќе биде добро... и... и се надевам дека сега ќе ми пише или ќе ми се јави... и ќе ми каже дека ме сака... ...се надевам напразно, нели?