Се надевам дека никогаш нема да ме повреди оној со кого одлучив да го поминам остатокот од мојот живот..
се надевам дека ке соберам храброст и ке бидам издржлива за да си ја сошијам малце устата.. и се надевам дека у најскоро време ке бидам со тој што го сакам! многу!
Се надевам дека... нема веке да ми умре некој од моето блиско или подалечно семејство (не можам веке да издржам) дека КОНЕЧНО ке се најде некој асален човек од фирмиве и компанииве што аплицирав, да ми каже нешто позитивно-да ми закаже интервју, и КОНЕЧНО и јас да се вработам, и да си ги довршам студиите дека ке почне пак КОНВЕРЗАЈШН во Брака Миладиновци-во Американското Катче дека ке го добијам ваучерот од УНИК дека ке соберам пари да му купам алка на типчето со кое сум сега дека наскоро ке се видиме со него (почнува да ми недостига, ама незнае)
се надевам дека бившата на дечкоми ќе престани да биди толкав психопат и нашата врска ќе си продолжи како треба алооооооооооо глупачке дај откачисе еднаш поминаја 3 месеци оставине на мира фатиси нов пат боже господе нерви искинав
Искрено се надевам дека ќе успеам да се стабилизирам и смирам после цела онаа тортура која ја доживував цела недела. Се надевам дека ќе останам индиферентна и доволно мудра,за да не и преречам нешто..затоа што ако го направам тоа,ќе треба и да ја убијам. А,затвор на овие години? Не,благодарам. Сепак,само се надевам..
Се надевам дека ќе оздравам и се ќе биде во ред...Само сакам да сум здрава а за другото ќе работам и ќе се трудам
Се надевам денес дека со документите за поднесување на кредит ке биде се во ред.Поручек ке одам во банка се надевам дека ке ми одобрат.Цел ден паметот ми е во тоа.