Се надевам ... За што се надевате? Што сакате да ви се исполни? Се надевам некои полиња од животот ќе се средат..
Се надевам ... Се надевам...... дека моите зацртани планови овие во блиска иднина ќе си ги остварам , дека ќе го живеам животот кој сум го замислила , дека ќе одам секогаш со исправена глава и никогаш нема да паднам , дека ќе има што е можно помалку порази во мојот живот а оние неизбежните ќе ги преживувам стоејќи на нозе .... Се надевам на добро здравје , многу среќа и успех не само за мене туку и за моите драги луѓе
се надевам дека математика на крај ќе ми пише петка, и дека колку толку ќе се подобри ситуација ан љубовен план
Се надевам дека ќе се смирам со дечко ми...се надевам дека се ќе биде како што планиравме и сакавме да биде,,,се надевам дека глупавата причина нема да биде пресудна за нашата врска...СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ МЕ СВАТИШ КРЕТЕНЧЕ МОЕ СЛАТКО!
Се надевам дека се ќе биде во ред, и ќе бидам многу среќна. исто така се надевам дека брат ми убаво ќе си помине на одмор..