Ќе поминеме како што треба со праксава,дека некои личности ќе се опаметат и дека нема да ме нервираат барем некој период
Ќе се опаметат многу луѓе за кои, ете верувам дека има надеж. ...можеме да станеме подобри луѓе. Дека ќе доживеам долг и убав живот, пропратен со многу уметност, стабилни ситуации, свесен ум, полно срце, петнаесет дечиња, радости и раат во душата.
Се надевам дека ке се опраи времево. Дека ке се вклопам во новово друштво. Дека мама ке се навикне да се враќам покасно од искачање. Дека ке најдам некој дечко СОВРШЕН за мене и конечно ке се откачам од сегашниот Дека ке поминам одлична на 10 јуни. Дека ке одам на екскурзија. Дека ке соберам пари за се што сум наумила да си купам. Сеа за сеа друго не ми текнува иначе се надевам на многу работи
Се надевам дека некако ќе смогнам сили да на надминам мрзата и ќе научам нешто = положам во петок не ми се учииии брееее хахаха
...ќе се јавиш, ќе ме побараш , ќе ми кажиш дека ти недостасувам ! Нека запре ова разочарувањево во мене кое расти од ден на ден се повеќе, оти ќе пукнам
Се надевам дека конечно ке најдам некој што ке ми одговара и нема да ми здосади за толку брзо време..Некој што ке ме сака и некој што ке го сакам истовремено..
... дека ке го преживеам денов-ме чека интервју на кое што сакам да се обидам да видам што ке биде, ама толку ми е страв, некоја трема ме фатила, не ме пушта