Труднички муабети Честитки senjorita.lombardi и од мене. Да е жив и здрав и голем да расте, само успеси и радости да ви носи Да бидете најгорди на него.
Труднички муабети Честитки Сењорита, искрено се радувам, ми иде да ти дојдам на посета Гушкајте се и милувајте се, овие се денови само за вас Значи да се разбереме, за сите се израдував, ама за Сењорита некако така ми е мило ко за сестра ми кога се породи
Труднички муабети Сењоритка,ЧЕСТИТКИИИИИИИИИИИИ Големо да расне цуцето и да е живо и здраво секогаш. И мама брзо да се опорави.Поздравче и баци го срцето од нас.
Труднички муабети Честитки за среќната мама, голем да расне баткото, само среќа и здравје да го пратат низ животот. Ве гушкаме
Труднички муабети Честитки и од мене, нема поголема радост од таа што ја доживуваш сега, нели? Да сте живи и здрави и ти, и бебенцето, и тато, па поскоро дадичка да му купите на малото батичко, срце тоа мило убаво
Труднички муабети сењорита честитки и од нас! живо, здраво и среќно да е синчето! бакнежи и гушки од нас
Труднички муабети senjorita.lombardi, честитки мила нека ти е жив здрав,да биде ваша гордост и насмевка. Гушкајте си се и уживај... Епа тетко ајде чекаме мекици и сиренце од тебе
Труднички муабети СењоритаЛомбарди честитки миличка, да е живо здраво малото, и само среќни моменти во вашите животи да приредува.
Труднички муабети Честитки Сењорита,да е жив и здрав,да стане голем дечко и да врти многу девојки Ептен се израдував,поздравче и бргу да си се вратите дома
Труднички муабети честитки мила, сега читам и искрено се радувам нека е зив и здрав принцот вас,да ве радува и смее секој ден, и побргу и сестричка да му родис се најубаво...