cacuvche а незнам дали ги виде сите тие бубашваби што шетаат по собите мене на око ми паднаа оние од полските вц што ги има, плус јас бев во соба со уште 5други, вц беше целото со бигор црно имаше на дното и како да не фатиш инфекција и 6 жени сите со крвови во вц смрди од што не го чистат и нема никаква вентилација, среќа голема па добро поминавме, тв имаше ама не ни работеше, за да ти сменат постелнина и да ти дадат спавача треба да молиш, а тоа што ќе се породев уште во предпородилна сала и што после дремев на бокс уште 4часа и смрзнав тоа е плус, па како шлаг на тортата беше што после тоа не шетаа од спрат на спрат во сред ноќ за да не сместат бидејќи во родилно немаше кревети па бевме во дневна кај што се абортусите и киретажите, потоа на спратот за стерилизација абе хаос ама среќа што малку бев во болница и што си го добив најубавиот поклон па на се ќе заборавам ама здравје за второ ќе размислам 10пати пред да одлучам пак да се пораѓам во државна
честито zuto да е живо и здраво големо да расне ти требаше после мене да се породиш нас не ни се излегува а толку мн сакам веке да се породам да се гускаме со бебуска
Се породив на 17 мај .... на свет дојде едно убаво мало човече ... ангелче на мама и тато ... Не можам да ви ја опишам среќата што ја чувствувам во овие најубави моменти ... Господ на сите да им подари ваков благослов на тие што сакаат да забременат и леснина на бремените ... Ве гушкаме со синко Нека се здрави живи и ксметлии новите бебиња
zuto честитки нека е здрав и жив бебуш голем да расте. Dinnna честитки и за вас нека е здраво и живо бебувчето гоооолем да расте.
cestitki za site novi mamicki neka vi se zivi i zdravi se izvinuvam za lat.od mobilen pisuvam pozdrav
Cestitki do site novi mamicki,jas se porodiv 21.05. Deuste sme vo bolnica so princezata ama podobri sme.so lesno na narednite **
Честитки до сите нови мамички да ви се живи и здрави малечките и само убави работи да си чекате од нив поздрав од мене и малиот Милош
Честитки Zuto, нека е жив и здрав малиот. Dinnna честитки и за вас. meli23 честито и до тебе и твојата мала принцеза
И јас станав мајка Вчера во 16:55, на еден ден пред термин, се роди ќерка ми со 3.600кг и 51 долга...Едвај чекаме да си одиме дома и да го изгушкаме и тато
Честитки,здрава и жива да е.Да си дочекате,прв школски ден,полуматура,матура,добивање диплома,добивање работа,внуци од неа,правнуци итн....