АГРОНА Најискрени честитки, нека е живо и здраво, секогаш да ве радува и да ве прави среќни. Се најубаво...
Честитки до сите нови мамички и до најновата Агрона да ви се здрави и живи бебушките големи да растат и само радости и убавини да ви носат,блазе си ви јас едвај чекам да дојде септември да го видам мојот бебушко нестрплива сум сега гушкајте си се со малите ангеличиња поздравче
Честитки до сите нови мамички, нека ви се живи и здрави бебушите, само радости да ви носат Сега уживајте во најубавите гушки на цел свет
Агрона мила, жив и здрав, весел и безгрижен да е дечкото мал, гордост на мама и тато! Јас гледам те нема, но темава еве издава Ти посакувам брз опоравок па се читаме во темите за бебуши Честитки и до сите нови јунски мамички!
Честитки до новите мамички! Kitten, slimy, Agrona, Mravce, skenco и сите што ве имам испуштено изминатиов период! Да ви се живи и здрави малите сонца, да имате бескрајно многу радосни моменти поминати заедно!
Гледам сте ми честитале мили мои. ВИ БЛАГОДАРАМ. Да ви се врати со убаво, само убавини да ве следат. Јас се породив на 21 јуни во 23,30ч. многу тешко со итен царски, но се заборавив кога го слушнав плачот на син ми. На оние што се во исчекување на најубавиот момент од животот им посакувам лесно да се породат.
Агрона мила честитки за синчето да е живо и здраво и да биде гордост на мама и тато Иначе и јас се породи во саботата на 28 јуни и сега си се гушкам со мојата принцеза