Труднички муабети Честитки Ломбарди Да бидете здрави и живи, бебулето големо да расте да ви носи само гордост и убави моменти
Труднички муабети Јупи честитки Сињорита голем да расти синко како што гледаш баш ни е мило на сите тука посебно како се изнамачи ај да не спомнувам сега бидете ни радосни, весели, да ве прати само љубов, среќа и здравје и до година и едно сестриче да му купите на синко или за две
Труднички муабети Cestitki lombardi da bide ziv i zdrav i vasa gordost pa poskoro i edna sestricka da mu podarite
Труднички муабети честитки и од мене го доби најубавиот божиќен подарок да ти е жив и здрав синот поздрав
Труднички муабети С.Ломбарди честитки и од мене. Нека е живо и здраво лепотанчето, голем да расте и да биде Ваша најголема гордос и среќа. Ти посакувам што побрзо да опоравиш и да ни раскажеш како си поминала. Големи до тебе и лепотанчето. Позззз
Труднички муабети Со среќа нека ти е сега си насреќна мајка на свет да сте живи и здрави усте 100 години не ираздувавте бакни го бебушот од сите феминки
Труднички муабети Месенца како сте. Јас дури денес излегов ос интензивна и денесдури пак го видов. Многу е убав засега сме во ред и двајцата. Имате гооолем поздрав и од нас
Труднички муабети бакнежи до двајцата и едвај те чекаме во породилни приказни да ни раскажеш како помина
Труднички муабети Честитки душо !!! Да е жив и здрав и најсреќен! Најубав подарок доби ти оваа година Уживајте, па кога ќе можеш пишувај ни
Труднички муабети Pozdrav majkicki,se isvinuvam za latinicava,od bolnica pisuvam, deneska se rodi sin mi Angelce na mama,go i izvadija so carski rez, oti mama ic ne se otvori i nemase kontrakcii,a bebe porasnalo 3600,plodovata voda na rezerva, a postelkata megju 3-4stepen na zrelost vo 41 nedela i najdobro resenie bese so carski. Bebeto moga go izvadija pocna odma da place, arno ama koga mi go donesoa na gradite, dodeka me zatvoraa, koga mu rekov, zosto place na mama deteto,sin mi se smiri vo istiot moment i potona vo son.Solzi mi potekoa deka go smiri mojot glas,cel den mi se vraka taa slika. So lesno na ostanatite majki, brisete me od spisok, se gledame vo drugi temi
Труднички муабети Cestitki Micika,neka e ziv i zdrav junakot.Bas me raznezni dusice malo,i toa so netrpenie cekalo da se vidat i doprat so mamicka I ja cekame celata avantura vo porodilni prikazni.Ostanete mi vo dobro zdravje! **
Труднички муабети Честитки мила и од мене, добредојде на малото на овај свет, да е живо и здраво големо да расти и да те прави срекна и горда мамичка. Ме разнежнивте и мене ми се врати сликата кога моето сонце дојде на свет...